Angie777
Aktywna w BB
Ja bardzo proszę o dodanie mnie do grupy zamkniętejHej wieczorem będę wysyłać listę do grupy zamkniętej, więc jakby jeszcze ktoras sie nie zdeklarowała, to proszę o info
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bardzo proszę o dodanie mnie do grupy zamkniętejHej wieczorem będę wysyłać listę do grupy zamkniętej, więc jakby jeszcze ktoras sie nie zdeklarowała, to proszę o info
A wkleisz jeszcze raz listę, bo na ostatniej mój NIK był z błędem, a jednak chciałabym z Wami zostaćHej wieczorem będę wysyłać listę do grupy zamkniętej, więc jakby jeszcze ktoras sie nie zdeklarowała, to proszę o info
Bardzo mi przykro!Niestety dziewczyny muszę się z wami pożegnać. Ciąża obumarła Kolejna strata...
Tez mam 20.01. tylko na 19sta.. jak ja ten caly dzień wytrzymam przed badaniemWłaśnie ustaliłam termin prenatalnych, mam 20,01,2022 na godz 09. Teraz to mi chyba ciśnienie się podniosło, tak mnie pikawa zaczęła walić
Ja bym chciała być na zamkniętejHej wieczorem będę wysyłać listę do grupy zamkniętej, więc jakby jeszcze ktoras sie nie zdeklarowała, to proszę o info
U mnie podobnie, rocznik 84 . Gratuluje niskich cukrów na czczo, ja wciąż z nimi walczę, te po posiłkach w miarę uregulowane ale na czczo potrafi wybić ponad 90….Chociaż nie mam w naturze użalać się nad sobą chyba i na mnie przyszedł czas.
Dzisiaj 8tc6d.
Dalej boli mnie wszystko, a szczególnie ból rozchodzący się po żebrach i góra brzucha - kazali się ruszać powoli to się ruszam, jednak ruch z ilością spania spowodował że jestem totalnie obolała.
Dodatkowo plus 3kg na wadze, więc już się boję jak zgarnę od ginekologa.
Wody nabieram, kalorie zdrowe pilnuje, cukier zbity do 85 naczczo, w czwartek krzywa.
Dodatkowo mam bana na forum od męża. Czytając o obawach i stratach innych totalnie wpadłam w Stany depresyjne (nie mam strat w historii, w sumie gdyby nie bylejakie podejście lekarzy na których trafiłam pewnie bym się z Tej ciąży cieszyła, na tą chwilę nie umiem).
Dodatkowo po odstawieniu metforminy (z głową, powolutku) jestem ciągle głodna. Ale tak naprawdę ciągle! Wręcz bym mogła płakać z głodu.
Ostatnia wizyta była 10, wtedy było całe 1,5cm robalucha (Wybaczcie ale dokładnie tak mówimy o naszym potomku, dla zrozumienia córa była małpucha od kiedy tylko pokazała się na usg).
Dodatkowo ciągle mdłości, ciągle bieganie do WC, pęcherz popuszcza.
No dobra, czuję się staro.
Czasami myślę że za staro (tak, 83 to mój rocznik)
Ja narazie czuje się dobrze. Co prawda jestem tak senna ze tylko był spała najgorzej bo za chwilę sesja a ja nie mam w ogóle siły na nauke więc chyba czekają mnie pierwsze w życiu poprawkiJak tam dzisiaj Wasze sampoczucie?
Kochana .. witaj w klubie .. ja rocznik 86 tez się czuje staro a przecież przed nami jeszcze całe życieChociaż nie mam w naturze użalać się nad sobą chyba i na mnie przyszedł czas.
Dzisiaj 8tc6d.
Dalej boli mnie wszystko, a szczególnie ból rozchodzący się po żebrach i góra brzucha - kazali się ruszać powoli to się ruszam, jednak ruch z ilością spania spowodował że jestem totalnie obolała.
Dodatkowo plus 3kg na wadze, więc już się boję jak zgarnę od ginekologa.
Wody nabieram, kalorie zdrowe pilnuje, cukier zbity do 85 naczczo, w czwartek krzywa.
Dodatkowo mam bana na forum od męża. Czytając o obawach i stratach innych totalnie wpadłam w Stany depresyjne (nie mam strat w historii, w sumie gdyby nie bylejakie podejście lekarzy na których trafiłam pewnie bym się z Tej ciąży cieszyła, na tą chwilę nie umiem).
Dodatkowo po odstawieniu metforminy (z głową, powolutku) jestem ciągle głodna. Ale tak naprawdę ciągle! Wręcz bym mogła płakać z głodu.
Ostatnia wizyta była 10, wtedy było całe 1,5cm robalucha (Wybaczcie ale dokładnie tak mówimy o naszym potomku, dla zrozumienia córa była małpucha od kiedy tylko pokazała się na usg).
Dodatkowo ciągle mdłości, ciągle bieganie do WC, pęcherz popuszcza.
No dobra, czuję się staro.
Czasami myślę że za staro (tak, 83 to mój rocznik)