reklama
ainola
Fanka BB :)
Ja w pierwszej ciąży miałam pierwszy ustalony termin na 18.11, a urodziłam 3.12Takiej różnicy nie bierze się pod uwagę, wiec liczy się tylko termin z om mi tylko raz zmieniono termin jak w pierwszym trymestrze miałam na różnych usg 9 i 11dni różnicy w stosunku do terminu z om
ainola
Też tak mam tylko, że głodna się robię bardzo często. Mówiłam mężowi, że ze mną teraz jak z noworodkiemJa mam mdłości tylko jak jestem głodna i jak zjem to przechodzi. Właśnie mam smaki na słone i czasem dziwne kombinacje; a w normalnym życiu wole słodkie
Luna88
Gratulacje, niech rośnie zdrowoDziewczyny jest moje ukochane serduszko!!! 30gru był tylko pęcherzyk na 8mm i nic nie było widać więcej a dziś jest serduszko a człowiek ma całe 2mm!!
Luna88
Ja miałam na przełomie 6/7 tygodnia kilka dni, potem przeszło. Takie rozciąganie z kłuciem właśnie. Pewnie się jeszcze pojawi ale na późniejszym etapieDziewczyny a macie takie jakieś uczucie rozciągania kłucia w kroczu ?
G
guest-1732196727
Gość
Cześć dziewczyny!
Wszystkiego najlepszego w nowym roku
Ostatnio nie miałam czasu tutaj zaglądać, na wizycie byłam 23.12, dzidziuś miał prawie 9mm i widziałam
Ciąża 2 dni młodsza według USG niż z OM, także 12.08 wychodzi
Nie mogę się doczekać kolejnej wizyty
Wszystkiego najlepszego w nowym roku
Ostatnio nie miałam czasu tutaj zaglądać, na wizycie byłam 23.12, dzidziuś miał prawie 9mm i widziałam
Ciąża 2 dni młodsza według USG niż z OM, także 12.08 wychodzi
Nie mogę się doczekać kolejnej wizyty
Załączniki
JoannaLaura
Byłam dzisiaj u gin, która powiedziała, żeby nastawić się na najgorszy scenariusz… kazała brać dupka jeszcze przez 3 dni, ale ja już nie mam złudzeń, nie chce tego przedłużać. Czekam na poronienie samoistne, bo trochę plamie. Ginekolog powiedziała, że przy mocniejszym krwawieniu powinnam iść do szpitala, ale wolałabym tego unikać. Nie jestem szczepiona, pewnie długo trzeba czekać na poczekalni i jeszcze na biegu test na COVID. Dużo osób tutaj poradziło sobie w domu, wiec mam nadzieje, że mnie także się uda. Jak sądzicie?
Carolline1993
Tak, u mnie się pojawiło 2 dni temu. Aktualnie czekam na wizytę u lekarza, zobaczymy co powie.Dziewczyny a macie takie jakieś uczucie rozciągania kłucia w kroczu ?
reklama
Kaka94
No ja właśnie mam tak jakoś od wczoraj dziś troszkę bardziej a mam 8+4 dni i nie wiem czy to okej czy nie Ale udało mi się na piątek zapisać prywatnie do innego ginekologa .Ja miałam na przełomie 6/7 tygodnia kilka dni, potem przeszło. Takie rozciąganie z kłuciem właśnie. Pewnie się jeszcze pojawi ale na późniejszym etapie