olka11135
Fanka BB :)
Dlatego cieszę się że mieszkam w mniejszym mieście bez urazy Choć chciałam rodzic i tak w mieście kilkanaście kilometrów dalej to kwalifikacje z dokumentami miałam 12pazdz a umówiono mnie na 22pazdz przy czym powiedziano mi że gdybym zaczęła rodzić sama to mam przyjechać i cięcie zrobią od razu.
CC z powodu rozległej dyskopatii, kwity miałam od dwóch ortopedów plus rezonans i opis.
P.s są dziewczyny z Zachodniopomorskiego więc tylko napisze że miałam CC w Zdrojach, może któraś wybierze ten szpital. Polecam go serdecznie. Teraz też się tam wybieram
Ja całe życie mieszkam w Warszawie więc pewnie bym się nie odnalazła w mniejszym mieście, ale nie mam kompletnie nic do mniejszych miast - jedynie tyle, że dla mnie akurat to byłby minus bo jestem pro porody naturalne i dla mnie doświadczenie naturalnego porodu było piękne, a jednak mniejsze miasta to najczęściej rzeźnia pod tym kątem. No i jednak teraz i tak bym stawiała na Medicover bo już pal licho to cc czy sn, ale na samą myśl innych pacjentek w sali i braku męża na noc po porodzie dostaję gęsiej skórki, a o to też ciężko w małych miastach