reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

A czy któraś ma mięśniaki?
Ja mam na macicy ale od zewnętrznej strony i niby ma niezagrazac ciąży. Wielkość na tyle duża / nie duza że miałam do wyboru albo ciąża albo zabieg ale wtedy kilka miesięcy przerwy w staraniach a ja mam bardzo niskie AMH więc u mnie czas na wagę złota. Od kiedy wiem że mam mięśniaka zdążyłam zajść w 1 ciążę stracić, teraz druga i na szczęście rozmiar się nie zmienia więc nie reaguje na hormony ciążowe bo ponoć lubią wtedy też pokazać że istnieją.

reklama
Mnie dopadają mdłości jak robie się głodna, robię jedzenie i jednoczesnie powtarzam , że chyba zaraz będę wymiotować.. do czasu aż siądę i zaczynam jeść.. wtedy przechodzi
Mam tak samo! Jak się zaczynają mdłości muszę koniecznie coś zjeść. Jak jem jest ok, a jak skończę to znów mnie dopadają 🤢 ale odkryłam wczoraj, że po kiwi mi na dłużej przechodzi, więc teraz jem głównie kiwi 🥝😁

Mam tak samo! Jak się zaczynają mdłości muszę koniecznie coś zjeść. Jak jem jest ok, a jak skończę to znów mnie dopadają 🤢 ale odkryłam wczoraj, że po kiwi mi na dłużej przechodzi, więc teraz jem głównie kiwi 🥝😁

U mnie tak samo. Jak nie jem to mam wrażenie że zaraz do ubikacji będę lecieć. Jak zaczynam jeść to wszystko przychodzi.

reklama
Myślę, że nie ma znaczenia czy pierwsza czy druga czy czwarta. Martwimy się tak samo, bo każda z nas chce urodzić zdrowe maleństwo i cieszyć się macierzyństwem.

Tylko te wizyty coraz droższe... Dziewczyny z ciekawości. Ile płacicie za wizyty prywatne?
Widzę, że płacę najwięcej - 400zl. Jeżeli ciąża utrzyma się do drugiego trymestru, przechodzę na NFZ. Za słabo zarabiam, żeby tyle wywalać na gina, nawet najlepszego w mieście.

Do góry