Asiaxz
Fanka BB :)
Ojej to dziwne ja już mam 2usg. Pierwsze sam pęcherzyk A drugie juz jest zarodekJa nie dostałam żadnego dzisiaj zdjęcia;( wiec nie wiem ile tam było miałam usg robione dopochwowo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej to dziwne ja już mam 2usg. Pierwsze sam pęcherzyk A drugie juz jest zarodekJa nie dostałam żadnego dzisiaj zdjęcia;( wiec nie wiem ile tam było miałam usg robione dopochwowo.
Czyli mamy tydzień różnicy około. Su per cieszę że Twój maluszek rośnie7+4
wszystko dobrze, teraz dziecko rośnie mniej więcej 1mm dziennie
Co ty mówisz dziwne ja ani jednego zdjęcia od początku nie mam...Ojej to dziwne ja już mam 2usg. Pierwsze sam pęcherzyk A drugie juz jest zarodek
Ja też mam dwa. Trzeba było zapytać o zdj.Co ty mówisz dziwne ja ani jednego zdjęcia od początku nie mam...
To moja pierwsza ciąża I myslalam że tak na początku nie dają ale następnym razem oczywiście że zapytam kurcze dziwne ze sam od siebie nie dał...Ja też mam dwa. Trzeba było zapytać o zdj.
Nie rozumiem tego lekarze zawsze zakładaja kartę ciąży i daja usg. Pierwszy raz słyszę zeby ktoś nie dostałCo ty mówisz dziwne ja ani jednego zdjęcia od początku nie mam...
Super Czyli już teraz oficjalnie mogą Ci gratulować Sierpniówki 2021Jestem po wizycie, serce bije, młody człowiek ma 1,5cm
Kartę ciąży owszem założyła mi położona i tam widziałam przypięte zdjęcie ale No karta została w przychodni ja dostałam tylko kartę ciąży w formie książeczki ale tam nie mam żadnego zdjęcia.Nie rozumiem tego lekarze zawsze zakładaja kartę ciąży i daja usg. Pierwszy raz słyszę zeby ktoś nie dostał
Jak byłam na izbie to wszystko drukowala 2 razy. Jedno dla nich i kopia dla mnieKartę ciąży owszem założyła mi położona i tam widziałam przypięte zdjęcie ale No karta została w przychodni ja dostałam tylko kartę ciąży w formie książeczki ale tam nie mam żadnego zdjęcia.