Asiaxz
Fanka BB :)
A widziałaś na ekranie maluszka?No trzeba czekać ale zaś będę myśleć czemu nie mam żadnych zdjęć i czemu nic mi nie dali ach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A widziałaś na ekranie maluszka?No trzeba czekać ale zaś będę myśleć czemu nie mam żadnych zdjęć i czemu nic mi nie dali ach
Może uważa, że na tak wczesnym etapie i tak niewiele widać na takim zdj i dlatego nie dał. A następne już da.No trzeba czekać ale zaś będę myśleć czemu nie mam żadnych zdjęć i czemu nic mi nie dali ach
Ja mam dziwne zachcianki: wiśnie i patisony chyba nigdy wcześniej nie miałam takiej ochoty na te rzeczyAleż mam ochotę na ogórki małosolne
Zachodniopomorskie, SzczecinTo moze pochwalcie sie jeszcze z jakich regionow Polski jestescie
Ja z lubelszczyzny.
Jest nas dwie gdzie planujesz rodzić?Zachodniopomorskie
Znam rodzeństwo, którzy mają na imię Julian i Fabian. Bardzo fajne chłopaki I imię ładne, może przypadnie wam do gustuKujawsko-pomorskie my mamy Juliana i jak będzie chłopiec to będziemy mieć problem żeby drugie imię wybrać, które będzie nam tak odpowiadało jak to jak dziewczynka to będzie Klara po babci męża.
Na wcześniejszym badaniu widziałam pęcherzyk a dziś tylko na ekranie wykres jak biję serduszko.A widziałaś na ekranie maluszka?
To u Ciebie grube połączenia dopiero przypomniał mi się smak czereśniJa mam dziwne zachcianki: wiśnie i patisony chyba nigdy wcześniej nie miałam takiej ochoty na te rzeczy
No oby tak było a jak nie to sama się upomnę.Może uważa, że na tak wczesnym etapie i tak niewiele widać na takim zdj i dlatego nie dał. A następne już da.
Jeszcze za wcześnie by myśleć o tym ale jak będzie wszystko dobrze z dzidzia to w Policach A Ty?Jest nas dwie gdzie planujesz rodzić?