Karo2021
Fanka BB :)
Daj znać jak po wizycieByłam w dniu, kiedy miałam te 19tys, był pęcherzyk bez zarodka. Dziś mam kolejna wizytę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać jak po wizycieByłam w dniu, kiedy miałam te 19tys, był pęcherzyk bez zarodka. Dziś mam kolejna wizytę
O to identycznie jak u mnieCześć, witam się z Wami dziewczyny. Dzisiaj u mnie 8+4, termin na 1 sierpnia czytam Was od dawna aczkolwiek dopiero teraz mam odwagę się ujawnić
Volumed dr Nawara baranNo ja właśnie też dziś pierwsza wizyta, serduszko jest to zadzwoniłam o prenatalne a tu zonk, brak terminów. A zdradzisz do kogo sie umawiałaś i na kiedy?
Ja też jak będzie dziewczynka to chce Rozalię. Zawsze mi się to imię podobało.Mi się zawsze podobało Maciej, a ostatnio dla córki po wielu prababciach z mojej strony to Rozalia / Rozalka / Rozi ale jeszcze nie wiem na 100%
Ja mam cały czas ochotę na pomarańcze, nie jestem w stanie nad tym zapanować a nigdy za nimi nie przepadałamAleż mam ochotę na ogórki małosolne
Dla mnie ogórki małosolne i banany to miłość teraz. Banany jeszcze w sklepie dostanę, ale ogórki małosolne to tylko wspomnienie wakacjiJa mam cały czas ochotę na pomarańcze, nie jestem w stanie nad tym zapanować a nigdy za nimi nie przepadałam
Ja po pierwszym badaniu musiałam użyć podpaski, później miałam znowu takie epizody, raz wylądowałam na IP, a oni tylko kazali dupka wziąć i leżeć. Moja gin stwierdziła krwiaka. Była to żywa krew, później zaczęło się zmieniać w brąz do kawy latte. Na własnym weselu również musiałam używać podpasek. I w tej II ciąży non stop krwiaki na badaniach wychodziły.Już teraz tej krwi było odrobinkę i tylko przy głębszym poddarciu. I była taka wpadająca w brąz. Myślicie ze mogło to być krwawienie po wczorajszej wizycie? Bo chyba ta jedna tabletka duphaston aż tak szybko nie zadziałała?