kasiaa91
Fanka BB :)
To super !Ja robię prenatalne u mojego lekarza, ma certyfikat i bada wszystko bardzo dokładnie także nie szukam nikogo innego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To super !Ja robię prenatalne u mojego lekarza, ma certyfikat i bada wszystko bardzo dokładnie także nie szukam nikogo innego
Ja jak tylko zobaczyłam jakiś ślad to natychmiast jechałam raz byłam u lekarza A drugim razem pojechałam do szpitala. Zeby nie było tylko na późnoTeraz krew jest ciemna. Na podpasce tylko troszke jest ale jak się podcieram to za każdym razem. Jutro idę na wizytę i lekarz przepisał mi telefonicznie jakiś lek. Chyba duphaston. Tak zrozumiałam. A czekam aż mi szwagierka wykupi ten lek.
Ale na co za późno?Zeby nie było tylko na późno
Nie wiem ja miałam taki od razu odruch ze jak tylko zobaczyłam krew to od razu do szpitala ale może faktycznie jak leki przepisał trzeba leżeć i czekać do jutraAle na co za późno?
Dziewczyny wspierajmy się tu zamiast straszyć.
Uwielbiam UK! W jakiej części miezadręczaj
Super,czyli nie jestem najstarsza mama na forum
Witaj! Myśl pozytywnie i się nie zadręczaj. Jesteśmy w tym samym wieku,moje dzieci maja 11 i 8 lat,a teraz zaliczyliśmy wpadkę
Fajnie,jest nas wiecej.Nam sie zachcialo tak ...na ostatnia chwile dzidziuska,bo dziewuchy juz takie duze naszemilla01, JulitkaJ jesteśmy ten sam rocznik i też wpadka. Chyba ok. 40 hormony szaleją i w moim przypadku zaszłam w ciążę, która jest nieprawdopodobna przy regularnym okresie. U mnie z tą regularnością nie było do końca dobrze bo cykle miałam 31-37 dni ale nie miałam tak, żeby w czasie okolomiesiaczkowym mieć okres płodny.
Trzeba bo naprawdę szpital nic nie daje - niestety ten 1 trymestr jest taki 0:1 i ciąża albo jest zdrowa i się rozwija albo nie.Nie wiem ja miałam taki od razu odruch ze jak tylko zobaczyłam krew to od razu do szpitala ale może faktycznie jak leki przepisał trzeba leżeć i czekać do jutra
No ja właśnie też dziś pierwsza wizyta, serduszko jest to zadzwoniłam o prenatalne a tu zonk, brak terminów. A zdradzisz do kogo sie umawiałaś i na kiedy?Ja też w Krakowie i jeszcze złapałam na szczęście ale dzwonilam od razu po serduszku na usg