reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Teraz krew jest ciemna. Na podpasce tylko troszke jest ale jak się podcieram to za każdym razem. 😔 Jutro idę na wizytę i lekarz przepisał mi telefonicznie jakiś lek. Chyba duphaston. Tak zrozumiałam. A czekam aż mi szwagierka wykupi ten lek.
Ja jak tylko zobaczyłam jakiś ślad to natychmiast jechałam raz byłam u lekarza A drugim razem pojechałam do szpitala. Zeby nie było tylko na późno

Ja dziś mam znowu plamienie, najpierw na różowo z czasem zmieniło się na brązowo, brzuch mi nie boli ale trochę mnie krzyż boli ale to w sumie tak jak ostatnio

Ostatnia edycja:
Uwielbiam UK! W jakiej części miezadręczaj

Witaj! Myśl pozytywnie i się nie zadręczaj. Jesteśmy w tym samym wieku,moje dzieci maja 11 i 8 lat,a teraz zaliczyliśmy wpadkę
Super,czyli nie jestem najstarsza mama na forum😅
Mieszkam w szkocji od 17 lat ale planujemy powrot do Polski w lipcu a tu sie okazuje ze mam w sierpniu rodzic😅 Jak juz wszystko bedzie ok,doczekam do 12 tygodnia zeby sie wszystkiego dowiedziec to przerazaja mnie polskie szpitale😖I te akcje rodzic po ludzku😖
milla01, JulitkaJ jesteśmy ten sam rocznik i też wpadka. Chyba ok. 40 hormony szaleją i w moim przypadku zaszłam w ciążę, która jest nieprawdopodobna przy regularnym okresie. U mnie z tą regularnością nie było do końca dobrze bo cykle miałam 31-37 dni ale nie miałam tak, żeby w czasie okolomiesiaczkowym mieć okres płodny.
Fajnie,jest nas wiecej.Nam sie zachcialo tak ...na ostatnia chwile dzidziuska,bo dziewuchy juz takie duze nasze🥺
Zazdroszcze wam tych wizyt szybciej ale ja juz troche przez 17 lat I dwoch ciazach tu wlasciwie 3 przywyklam do realiow UK
I W sumie mysle podobnie jak cos sie zlego dzieje to na bank organizm to zasygnalizuje! Jesli nie tzn ze wszystko rozwija sie dobrze,wiec biore na luz to I tak cud ze sie udalo jeszcze zajsc w ciaze I spokojnie czekam do 12 tygodnia na wizyte I scan...niech sie dzieje co ma byc❤
Ps.wiem ze w Polsce trudno ogarnac takie myslenie ale wszystko ma plus I minusy

Dziewczyny jak u was z wynikami z krwi dzisiaj robiłam na w poniedziałkowym wizytę i wyszło podwyższone OB 22 a norma do 12 , ferrytyna 18 norma zaczyna się od 13 ale jak czytałam kobiety w ciąży powinny mieć powyżej 30. TSH zaczyna iść w górę więc widzę że muszę kontrolować na razie jest jeszcze w normie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry