reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

Hej. Jestem tu nowa i póki co obserwuje, ale w tej kwestii wcinam sie w konwersacje, bo mogę uspokoic. Przy aplikacji tabletek, możesz podrażnić ścianki, które są teraz mocno ukrwione. Nawilżaj palce jak wkładasz. Mimo to, może się to zdarzać. :)
O to super, rzeczywiście starałam się włożyć jak najdalej i mogłam nie być zbyt delikatna

reklama
Dziewczyny ja do jutra wszystkie włosy z głowy powyrywam….
Naczytałam się ze zlokalizowana w jamie brzusznej jest najrzadszych przypadkiem i trudnym do znalezienia…
Ale ja nie mam niepokojących objawów żadnych narazie… 😭

Hej. Jestem tu nowa i póki co obserwuje, ale w tej kwestii wcinam sie w konwersacje, bo mogę uspokoic. Przy aplikacji tabletek, możesz podrażnić ścianki, które są teraz mocno ukrwione. Nawilżaj palce jak wkładasz. Mimo to, może się to zdarzać. :)
Ja w tej ciąży nie przyjmuje luteiny, ale w takich przypadkach dobrze jest też zwilżyć delikatnie tabletkę wodą.

Dziewczyny ja do jutra wszystkie włosy z głowy powyrywam….
Naczytałam się ze zlokalizowana w jamie brzusznej jest najrzadszych przypadkiem i trudnym do znalezienia…
Ale ja nie mam niepokojących objawów żadnych narazie… 😭
Nie wiem co Ci doradzić. 😢 Cholernie mi przykro przez co teraz przechodzisz. Jeszcze pewnie nikt odwiedzać nie może?

Wirtualnie przytulam 🤗

Ja w tej ciąży nie przyjmuje luteiny, ale w takich przypadkach dobrze jest też zwilżyć delikatnie tabletkę wodą.
Czyli zwilżyć tabletkę i palec i powinno być Ok? Czuje się trochę podrażniona i teraz jak byłam na spacerze z psem to mam wrażenie, że jeszcze bardziej podrażniłam. Na szczęście mam przyjmować tylko jedną tabletkę dziennie i pracuje zdalnie wiec mogę leżeć jeśli będzie taka potrzeba, z psem pochodzi trochę mąż.

Miałam tak jakiś czas, dziś stwierdziłam że już jest ok. Ale tydzień temu to już myślałam o spodniach ciążowych żeby się nie cisnąć 😅
Ja mam dokładnie tak samo. Na razie nawet nie mam potwierdzone ze jestem w ciąży bo do lekarza idę we wtorek. Ale powiedzmy że jest to 5-6 tydzień a mam wrażenie że mój brzuch jest taki pełny. Ale nie pełny jak przy najedzeniu się ale tam gdzieś na dole jakbym już w 5 miesiącu była 🙈

reklama
Andzia trzymam kciuki żeby było ok i żeby to były bliźniaki 🤞 będzie wyjaśnienie całej sytuacji 🤞
Przez ostatnie trzy dni u mnie córka była chora, bolały ją plecy, miala zmieniony głos i 37'.
Myślę że mi to sprzedała do tego wszystkiego. Nogi mnie bolą trzy razy mocniej niż w okres od kręgosłupa lędźwiowego do pięt, rwą wręcz. Czuje że płoną mi oczy i nie mam siły na nic. Leżę od rana jak trup. Z plamienia była rano jedna brązowa kropla i puki co to tyle...

Milla dlaczego piszesz "w moim wieku"? Ja też nie jestem pierwszej młodości jeśli chodzi o ciążę, bliżej niż do 4 z przodu niż 3... Może jesteśmy jednakowo "stare"😉?
Ja jestem chyba najstarsza tutaj :) w przyszłym roku 40 :)

Do góry