Andzia1892🙂
Zaciekawiona BB
Leżę w tym łóżku i tak rozkminiam na wszystkie strony…
I nasłuchuje czy coś zaboli…
Zwariować idzie…
Zwariować idzie…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny.... cytomegalia w ciąży. Co powiecie mi na ten temat? Którejś z Was wykryto przeciwciała igM i igG na początku ciąży? Co to jest za choroba.. ja nie byłam od kilku miesięcy chora na nic, a wyszło mi, że mam igM 2,07 (powyżej 1 dodatni), a igG 153 coś takiego... To co zaczęłam czytać w necie na temat cytomegalii w ciąży to mnie przeraziło...
Ok, dzięki za informacje. We wtorek idę do lekarza na umówioną wizytę.Ja miałam w pierwszej ciąży musisz zrobić awidność przeciwciał aby zbadać czy zakażenie jest świeże. Generalnie to taka słaba choroba bo łatwo się nią zarazić, leków nie ma, a może niestety być tragiczna w skutkach. U mnie syn jest ostatecznie, teoretycznie zdrowy
A przypomnij kiedy miałaś dokładnie @,kiedy ,a kiedy wg Ciebie owu.Leżę w tym łóżku i tak rozkminiam na wszystkie strony…
Zwariować idzie…
Okres miałam 16.11.A przypomnij kiedy miałaś dokładnie @,kiedy ,a kiedy wg Ciebie owu.
Jak macie tyle bliźniąt,to wcale bym się nie zdziwiła,gdyby rzeczywiście była to ciąża mnoga,ale baaardzo wczesna. Może wejdź na grupę dziewczyn z bliźniętami? Może one będą coś wiedziały? Bliznieta co drugie pokolenie,wiec idealnie się u Ciebie zgadza
15.12 na takiej wizycie zwykłej ginekolog rzekomo ujrzał CP w szpitalu niby przy jajniku tez widzieli ale podczas laparo nic nie było nigdzie….Okres miałam 16.11.
Z mężem przytulanki 29.11.
Owulacja niestety nie mam pojęcia kiedy nigdy jakos za specjalnie jej nie czuje i nie monitoruje. Cykle regularne co28 dni…
Mocne kreski na teście sikanym już 14.12
To ja 15.11 cykle co 26/27. Nie wiem kiedy byłaś na USG u gina ale ... czy przed 5 tc jest faktycznie szansa na zobaczenie pęcherzyka? Nie wiem... nie za szybko skierowali Twoją ciążę na stratę? Skoro nie było widać na laparo to może jeszcze dobrze się skończy?Okres miałam 16.11.
Z mężem przytulanki 29.11.
Owulacja niestety nie mam pojęcia kiedy nigdy jakos za specjalnie jej nie czuje i nie monitoruje. Cykle regularne co28 dni…
Mocne kreski na teście sikanym już 14.12
Usg profilaktycznie 14.12 u jednego lekarza i konsultacja u drugiego 15.12.To ja 15.11 cykle co 26/27. Nie wiem kiedy byłaś na USG u gina ale ... czy przed 5 tc jest faktycznie szansa na zobaczenie pęcherzyka? Nie wiem... nie za szybko skierowali Twoją ciążę na stratę? Skoro nie było widać na laparo to może jeszcze dobrze się skończy?
Bardzo mi przykro przez co musisz przechodzić. Idzie zwariować.