Mama32@
Fanka BB :)
Niby super ale zarodka jeszcze nie widział.Super!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niby super ale zarodka jeszcze nie widział.Super!
Ja też po wizycie, ciąża jest wewnątrzmaciczna ale serduszka jeszcze nie ma (crl malutkie bo ma 3 mm) więc nie wiadomo dalej za wiele, moja dr mówi by podejść neutralnie i poczekać jeszcze tydzień.
Plus jakiś krwiaczek blisko pęcherzyka.
Mi ulżyło bo najgorsze wykluczone.
No widzisz... Dobrze, że poszłaś.Ja też po wizycie, ciąża jest wewnątrzmaciczna ale serduszka jeszcze nie ma (crl malutkie bo ma 3 mm) więc nie wiadomo dalej za wiele, moja dr mówi by podejść neutralnie i poczekać jeszcze tydzień.
No i super. Będziesz spokojniejsza. Ja do swojej wizyty w poniedziałek osiwieję totalnie.Ja też po wizycie, ciąża jest wewnątrzmaciczna ale serduszka jeszcze nie ma (crl malutkie bo ma 3 mm) więc nie wiadomo dalej za wiele, moja dr mówi by podejść neutralnie i poczekać jeszcze tydzień.
Jestem, bo to jednak było spore podejrzenie CP. Ale wiadomo, najlepiej jak jest serduszko.No i super. Będziesz spokojniejsza. Ja do swojej wizyty w poniedziałek osiwieję totalnie.
Czyli jest tak jakby ciąża była ciut młodsza? Czy jest Ok, a brak serduszka to taki „urok” ciąży?Jestem, bo to jednak było spore podejrzenie CP. Ale wiadomo, najlepiej jak jest serduszko.
Dobry pomysł a później, jak będzie nas więcej, zrobi się grupę zamknietaDziewczyny może warto zrobić wzorem innych grup rozpiskę z terminami wizyt?
Było by wiadomo kogo kiedy wspierać
Potem można by dopisać terminy porodu i serduszka z kolorami płci
A który tydzień i dzień,? + będzie dobrze zobaczysz !Ja też po wizycie, ciąża jest wewnątrzmaciczna ale serduszka jeszcze nie ma (crl malutkie bo ma 3 mm) więc nie wiadomo dalej za wiele, moja dr mówi by podejść neutralnie i poczekać jeszcze tydzień.