kasiaa91
Fanka BB :)
U mnie ok, mam taką niską temp ciała. Ani po owulacji ani w ciąży mi nie wzrasta.Ohh, i to jest Ok?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie ok, mam taką niską temp ciała. Ani po owulacji ani w ciąży mi nie wzrasta.Ohh, i to jest Ok?
U mnie pojawiają się i znikają, bóle podbrzusza takie typu "rozciągania" oraz kłucia jajników, głównie tego z którego była owulacja, ale drugi też się czasem odzywa. Też jak mnie dłużej nic nie "boli" to myślę, czy wszystko ok Ale w sumie no cały dzień macica chyba się nie rozciąga Nie wiem. Jestem zielona. Tym temacie totalnie.Dziewczyny, te z Was, które cierpią na bóle podbrzusza - to jest taki ciągły dyskomfort, czy pojawia sie i znika? Niby wiem, że te bole są normalne, ale jestem tak zestresowana sytuacją, że obawiam się tych bólów jak są, a także jak znikają
Ja robiłam dwa razy, żeby zobaczyć czy wzrasta i ile wzrasta. I na tym poprzestałam. Teraz tylko wizyta u ginekologa.Dziewczyny ile razy robiłyście betę? Ja robiłam już 3 razy wizytę mam na 23. 12 i się zastanawiam czy jeszcze robić
Nie martw się na zapas, mnie też mniej bolą piersi, jedna to tylko jak przyciskam, ale dalej są nabrzmiałe. Więc spokojnieOk rozumiem. Ja mam wrażenie ze bylam
Cieplejsza, teraz jak dotykam Np ramion to są strasznie zimne, nie czuje się żebym miała gorączkę. Problem w tym ze mój termometr jest do d*** wiec tak na prawdę nie wiem jaką miałam i mam ale po południu kupie nowy. Na pewno „nie parze” męża jak 3 dni temu- trochę mnie to zmartwiło+ plus mniejszy ból piersi. Jak wspominalam w poprzedniej ciąży mniej bolące piersi tak z dnia na dzień to było właśnie poronienie. Pół nocy dziś przez to nie spałam.
Właśnie jadę
Miałam całą noc koszmary że jakiś psychopatyczny trzylatek kradł w szpitalu dzieci i je mordował
Ja dziś byłam na wizycie. Według kalendarzyka 5+2. Jest pęcherzyk i ciałko żółtkowe w macicy. Następną wizytę mam na 21 i jeśli nic się nie wydarzy już będzie serduszko i założy mi kartę ciąży.Dziś mam 5t2d i myślę, czy nie umówić się do lekarza, byłabym spokojniejsza, jak myślicie? Co powinien już zobaczyć?
Super!Ja dziś byłam na wizycie. Według kalendarzyka 5+2. Jest pęcherzyk i ciałko żółtkowe w macicy. Następną wizytę mam na 21 i jeśli nic się nie wydarzy już będzie serduszko i założy mi kartę ciąży.