reklama
Anulkaa2122
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny, szukałam właśnie takiego wątku. U mnie 4+2tc, dość blade kreski na testach i beta 159,26. Dziś byłam na kolejnych badaniach, liczę na to, że ładnie przyrośnie chociaż nie ukrywam, wszystkie te badania i testy bardzo mnie stresują. To normalne, że już od 2 tygodni mam mdłości? Najdziwniejsze jest dla mnie to, że nie mam apetytu, a już kompletnie nie mam ochoty jeść rzeczy, które do tej pory uwielbiałam. Też tak macie?
Mama32@
Fanka BB :)
Gratuluje :-) Też straciłam apetyt, ale u mnie być może to wynik stresu. Na mdłości nawet teraz chyba jeszcze za wcześnie, z tego co wiem zaczynają się przy wyższej becie.Cześć dziewczyny, szukałam właśnie takiego wątku. U mnie 4+2tc, dość blade kreski na testach i beta 159,26. Dziś byłam na kolejnych badaniach, liczę na to, że ładnie przyrośnie chociaż nie ukrywam, wszystkie te badania i testy bardzo mnie stresują. To normalne, że już od 2 tygodni mam mdłości? Najdziwniejsze jest dla mnie to, że nie mam apetytu, a już kompletnie nie mam ochoty jeść rzeczy, które do tej pory uwielbiałam. Też tak macie?
Anulkaa2122
Aktywna w BB
Ja też jestem bardzo zestresowana całą sytuacją, jeszcze lekarz podczas konsultacji przez telefon wystraszył mnie, że beta jest trochę za niskaGratuluje :-) Też straciłam apetyt, ale u mnie być może to wynik stresu. Na mdłości nawet teraz chyba jeszcze za wcześnie, z tego co wiem zaczynają się przy wyższej becie.
KasiaZb
Aktywna w BB
Witaj Anulka . A wiesz kiedy miałaś owulację?Ja też jestem bardzo zestresowana całą sytuacją, jeszcze lekarz podczas konsultacji przez telefon wystraszył mnie, że beta jest trochę za niska
Anulkaa2122
Aktywna w BB
Według kalendarza 17.11, ostatnia miesiączka skończyła się 06.11Witaj Anulka . A wiesz kiedy miałaś owulację?
Mama32@
Ja mam sporo innych zmartwień niż tylko zdrowe ciąża.Ja też jestem bardzo zestresowana całą sytuacją, jeszcze lekarz podczas konsultacji przez telefon wystraszył mnie, że beta jest trochę za niska
Mama32@
Jestem na tym samym etapie :-) też mi wychodzi 4+2. Trzymam kciuki żeby przyrost był prawidłowy ;-) więc obie jak na razie mamy termin na 10?Cześć dziewczyny, szukałam właśnie takiego wątku. U mnie 4+2tc, dość blade kreski na testach i beta 159,26. Dziś byłam na kolejnych badaniach, liczę na to, że ładnie przyrośnie chociaż nie ukrywam, wszystkie te badania i testy bardzo mnie stresują. To normalne, że już od 2 tygodni mam mdłości? Najdziwniejsze jest dla mnie to, że nie mam apetytu, a już kompletnie nie mam ochoty jeść rzeczy, które do tej pory uwielbiałam. Też tak macie?
reklama
Anulkaa2122
Aktywna w BB
Dokładnie tak, również mi wychodzi 10.08, także wszystkiego dobregoJestem na tym samym etapie :-) też mi wychodzi 4+2. Trzymam kciuki żeby przyrost był prawidłowy ;-) więc obie jak na razie mamy termin na 10?