Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WspółczujeNiestety muszę się z Wami pożegnać, 25.11 beta wynosiła 74, 27.11- 139 A dziś jedynie 205 dla pewności powtórzę jeszcze w piątek jednak nie mam złudzeń. Wszystkiego dobrego dla Was ❤
przykro mi. Ostatnio same przykre sytuacje tutaj.Niestety muszę się z Wami pożegnać, 25.11 beta wynosiła 74, 27.11- 139 A dziś jedynie 205 dla pewności powtórzę jeszcze w piątek jednak nie mam złudzeń. Wszystkiego dobrego dla Was ❤
Jadę właśnie do lekarza, ale okres się rozkręcił, są tez skrzepy no i cycki już normalneKarolina przytulam
Cosmolady jak sytuacja?
Daj znać po wizycie. Ja w momencie mojego „okresu” byłam pewna że to biochemiczna była a później beta rosła, progesteron rósł i endometrium też.Jadę właśnie do lekarza, ale okres się rozkręcił, są tez skrzepy no i cycki już normalne