19_dominika_92
Fanka BB :)
Dokladnie… gdzie tam 22tylko czemu ta wizyta do ginekologa tak bardzo się dłuuuuży...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokladnie… gdzie tam 22tylko czemu ta wizyta do ginekologa tak bardzo się dłuuuuży...
Dokładnie !tylko czemu ta wizyta do ginekologa tak bardzo się dłuuuuży...
Prezent na świętaDokladnie… gdzie tam 22
Daj znać jak dziś wynikiDziewczyny tez mam pytanie co do proga, 25.11 przy becie 165 próg wynosił 19,2, za to wczoraj 29.11 przy becie 816 spadł do 11,66 i nie wiem co tak naprawdę zrobić i czy to normalne a wizyta dopiero 16.12
Myślę, że zamartwianie się tym i stres mogą dużo bardziej zaszkodzić niż te lekiJa mam wizyte na 16 umówiłam już wczesniej bo okres mi się spóźniał, testy wychodzily negatywbe, myślałam, że manopauza za pasem, przeplakałam chyba ze 3 dni i 10dnia po @ coś mnie tknęło i zrobiłam jeszcze 1 test i... niespodzianka. Bylam przeziebiona i 3dni bralam gripex i tabletki nasenne, mam nadzieję, że to nie zaszkodzi
Mam nadzieje ze dziś będą, ale dodzwoniłam się do pani doktor i mam przyjść w poniedziałek na USG, bo po wynikach ciężko jej stwierdzić, a jak tylko dostanę wyniki to się odezwęDaj znać jak dziś wyniki