reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Jak na dziś? U mnie dalej cisza, zazdroszczę niektórym, że mają to już za sobą 😋 ja zdążyłam już posprzątac mieszkanie, wywiesić dwa prania, wziąć prysznic i dalej cisza. Przy arbuziku trochę się powiercił i śpi 😉

Odkurzam na bierzaco, przy dzieciach w domu to codziennie odpalam sprzet, wczoraj umylam dwa okna, plus podlogi. Dzis zmienilam i popralam posciele. Jutro okno balkonowe i moze wkoncu wyprasuje posciel do lozeczka. Mlody sie wierci, rozpycha po czym znow zasypia.

Odkurzam na bierzaco, przy dzieciach w domu to codziennie odpalam sprzet, wczoraj umylam dwa okna, plus podlogi. Dzis zmienilam i popralam posciele. Jutro okno balkonowe i moze wkoncu wyprasuje posciel do lozeczka. Mlody sie wierci, rozpycha po czym znow zasypia.
No to widzę że u Ciebie to jeszcze większy hardkor 😋 ja jednak boje się zabierać za okna 🤔

Podziwiam, bo przyznaje, że mi się nie chce 🙈 okna mąż umył, ja tylko sprzątam, gotuje i piorę na bieżąco. Co prawda przy mojej młodszej ciężko usiąść na chwilę, a jak już to siadam żeby się z nią bawić, ale nic wielkiego nie robię. Chociaż może teraz powinnam, bo chce żeby młoda urodziła się w przyszłym tygodniu 😂

Podziwiam, bo przyznaje, że mi się nie chce 🙈 okna mąż umył, ja tylko sprzątam, gotuje i piorę na bieżąco. Co prawda przy mojej młodszej ciężko usiąść na chwilę, a jak już to siadam żeby się z nią bawić, ale nic wielkiego nie robię. Chociaż może teraz powinnam, bo chce żeby młoda urodziła się w przyszłym tygodniu 😂
Ja tam cierpliwie poczekam, a może nie cierpliwie do terminu. Choć czasami chciałabym urodzić z początkiem sierpnia. Moje córy dają mi pospać. Ale jak już wyjdę z jeskini tzn sypialni to dostaje białej gorączki. Bo to co zastaję to czasami przechodzi ludzkie pojęcie. Eksperymenty kulinarne, lub z makijażem kończą się totalnym chaosem.

Dzień dobry Mamusiom,l
Wyszłam ze szpitala, grzecznie odpoczywam od poniedziałku. Wczoraj brzuch opadł, dostałam biegunki i odeszły kawałki czopu.
Dzisiaj wizyta. Bardzo ciekawa jestem co się dowiem. Może do sierpnia dotrzymam :D
Pogoda znosniejsza w końcu, jest chłodniej. A u Was jak?

reklama
Dzień dobry Mamusiom,l
Wyszłam ze szpitala, grzecznie odpoczywam od poniedziałku. Wczoraj brzuch opadł, dostałam biegunki i odeszły kawałki czopu.
Dzisiaj wizyta. Bardzo ciekawa jestem co się dowiem. Może do sierpnia dotrzymam :D
Pogoda znosniejsza w końcu, jest chłodniej. A u Was jak?
Wow, super, to coś się już zaczyna dziać 😊 rzeczywiście możesz sierpnia nie doczekać 😁 a która to twoja ciąża?
U mnie też chłodniej, to lepiej się czuję, w końcu tak nie puchne.

Do góry