A gdzie tam od wczoraj cisza, nawet całą noc przespałam bez problemu. Czekam właśnie na wizytę, zobaczymy co lekarz powie.Hej, jak skurcze? Coś się ruszyło?
reklama
Baby boom:)
Zaciekawiona BB
ZazdroJestem po ostatniej wizycie. Szyjka miękka, ale rozwarcie na 1 palec. Wg lekarza nie dotrwam do terminu i oby miał rację.
Zflustrowana
Fanka BB :)
ja czekam na swoja wizyte 1.08 ale sie dluzy ten czas. Trzymam kciuki za szybki i sprawny pord.Jestem po ostatniej wizycie. Szyjka miękka, ale rozwarcie na 1 palec. Wg lekarza nie dotrwam do terminu i oby miał rację.
Zflustrowana
Jak na dziś? U mnie dalej cisza, zazdroszczę niektórym, że mają to już za sobą ja zdążyłam już posprzątac mieszkanie, wywiesić dwa prania, wziąć prysznic i dalej cisza. Przy arbuziku trochę się powiercił i śpi
Odkurzam na bierzaco, przy dzieciach w domu to codziennie odpalam sprzet, wczoraj umylam dwa okna, plus podlogi. Dzis zmienilam i popralam posciele. Jutro okno balkonowe i moze wkoncu wyprasuje posciel do lozeczka. Mlody sie wierci, rozpycha po czym znow zasypia.
Baby boom:)
Zaciekawiona BB
No to widzę że u Ciebie to jeszcze większy hardkor ja jednak boje się zabierać za oknaOdkurzam na bierzaco, przy dzieciach w domu to codziennie odpalam sprzet, wczoraj umylam dwa okna, plus podlogi. Dzis zmienilam i popralam posciele. Jutro okno balkonowe i moze wkoncu wyprasuje posciel do lozeczka. Mlody sie wierci, rozpycha po czym znow zasypia.
Podziwiam, bo przyznaje, że mi się nie chce okna mąż umył, ja tylko sprzątam, gotuje i piorę na bieżąco. Co prawda przy mojej młodszej ciężko usiąść na chwilę, a jak już to siadam żeby się z nią bawić, ale nic wielkiego nie robię. Chociaż może teraz powinnam, bo chce żeby młoda urodziła się w przyszłym tygodniuOdkurzam na bierzaco, przy dzieciach w domu to codziennie odpalam sprzet, wczoraj umylam dwa okna, plus podlogi. Dzis zmienilam i popralam posciele. Jutro okno balkonowe i moze wkoncu wyprasuje posciel do lozeczka. Mlody sie wierci, rozpycha po czym znow zasypia.
Zflustrowana
Ja tam cierpliwie poczekam, a może nie cierpliwie do terminu. Choć czasami chciałabym urodzić z początkiem sierpnia. Moje córy dają mi pospać. Ale jak już wyjdę z jeskini tzn sypialni to dostaje białej gorączki. Bo to co zastaję to czasami przechodzi ludzkie pojęcie. Eksperymenty kulinarne, lub z makijażem kończą się totalnym chaosem.Podziwiam, bo przyznaje, że mi się nie chce okna mąż umył, ja tylko sprzątam, gotuje i piorę na bieżąco. Co prawda przy mojej młodszej ciężko usiąść na chwilę, a jak już to siadam żeby się z nią bawić, ale nic wielkiego nie robię. Chociaż może teraz powinnam, bo chce żeby młoda urodziła się w przyszłym tygodniu
MatkaJoanna
Dzień dobry Mamusiom,l
Wyszłam ze szpitala, grzecznie odpoczywam od poniedziałku. Wczoraj brzuch opadł, dostałam biegunki i odeszły kawałki czopu.
Dzisiaj wizyta. Bardzo ciekawa jestem co się dowiem. Może do sierpnia dotrzymam
Pogoda znosniejsza w końcu, jest chłodniej. A u Was jak?
Wyszłam ze szpitala, grzecznie odpoczywam od poniedziałku. Wczoraj brzuch opadł, dostałam biegunki i odeszły kawałki czopu.
reklama
Wow, super, to coś się już zaczyna dziać rzeczywiście możesz sierpnia nie doczekać a która to twoja ciąża?Dzień dobry Mamusiom,l
U mnie też chłodniej, to lepiej się czuję, w końcu tak nie puchne.