Zflustrowana
Fanka BB :)
Też mam, będę stosowała napar z kory dębu i włączę w dietę płatki owsiane.I co będziesz stosować na to? Mi też niestety wyszedł hemoroid
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam, będę stosowała napar z kory dębu i włączę w dietę płatki owsiane.I co będziesz stosować na to? Mi też niestety wyszedł hemoroid
Cyclo 3 fort 2x1 tab. W poprzedniej ciąży tak brałam i szybko przeszło. Mam nadzieję, że teraz też tak będzie.I co będziesz stosować na to? Mi też niestety wyszedł hemoroid
Dziewczyny, jednak zostałam lipcową mamą dziś o 11 miałam cięcie ze względu na te nerkę młodego. Mały wazy 3690, mierzy 57 cm i dostał 10 punktów. A nerkę diagnozuja, jeszcze nie wiem co są za plany.
Gratulacje dzielna mamo daj znać i trzymamy kciukiDziewczyny, jednak zostałam lipcową mamą dziś o 11 miałam cięcie ze względu na te nerkę młodego. Mały wazy 3690, mierzy 57 cm i dostał 10 punktów. A nerkę diagnozuja, jeszcze nie wiem co są za plany.
Gratulujemy.Dziewczyny, jednak zostałam lipcową mamą dziś o 11 miałam cięcie ze względu na te nerkę młodego. Mały wazy 3690, mierzy 57 cm i dostał 10 punktów. A nerkę diagnozuja, jeszcze nie wiem co są za plany.
Gratulacje!!! duży chłopak trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!Dziewczyny, jednak zostałam lipcową mamą dziś o 11 miałam cięcie ze względu na te nerkę młodego. Mały wazy 3690, mierzy 57 cm i dostał 10 punktów. A nerkę diagnozuja, jeszcze nie wiem co są za plany.
A od kiedy??Też mam, będę stosowała napar z kory dębu i włączę w dietę płatki owsiane.
Ogromne gratulacje!!! Zdrówka dla Was!!!Dziewczyny, jednak zostałam lipcową mamą dziś o 11 miałam cięcie ze względu na te nerkę młodego. Mały wazy 3690, mierzy 57 cm i dostał 10 punktów. A nerkę diagnozuja, jeszcze nie wiem co są za plany.
Napar już teraz można czekam aż przyjdzie paczka, ale wstrzymam się po porodzie i z płatkami niestety też muszę bo w ciąży mi nie podchodzą.A od kiedy??