U mnie jest gaz, kroplówka z lekiem przeciwbólowym i znieczulenie zewnątrzoponowe.A powiedzcie jakie znieczulenie proponuje wam wasz szpital w przypadku SN?
reklama
Zflustrowana
Fanka BB :)
KTG nie wykazuje żadnej akcji i kanał zamknięty. Więc spokojnie czekamy.
GBS negatywny.
Ale infekcja dalej jest. Dostałam nowe globulki.
Jak dziś poproszę koleżankę w Polsce żeby mi polecany przez was zestaw kupiła to pewnie wyśle mi dopiero pod koniec tygodnia. I przyjdzie pod koniec miesiąca. Termin mam na 23.08. czy opłaca mi sie robić szum i angażować osoby trzecie. Zdążę się podleczyć?
GBS negatywny.
Ale infekcja dalej jest. Dostałam nowe globulki.
Jak dziś poproszę koleżankę w Polsce żeby mi polecany przez was zestaw kupiła to pewnie wyśle mi dopiero pod koniec tygodnia. I przyjdzie pod koniec miesiąca. Termin mam na 23.08. czy opłaca mi sie robić szum i angażować osoby trzecie. Zdążę się podleczyć?
Ostatnia edycja:
Kasiak90
Zaciekawiona BB
Ja po przeczytaniu wieeeelu opinii, też ostatecznie kupiłam next2me z Chicco i jestem bardzo zadowolona. Mam malucha blisko siebie, a mimo to śpimy oddzielnie. Czasami wystarczy jak wystawię rękę i już, dzidzia mi się uspokaja Dostawkę ustawiłam pod kątem - moje bobo z tych ulewajacych - dzięki temu jestem spokojniejsza. No i z boku siateczka, więc się nie stresuję, że dziecko mi się udusi albo obije. Generalnie polecamChyba nie jestem oryginalna, bo wzięłam chicco next to me. Posłuży pewnie do około 6mcy patrząc po wymiarach.
Jakbym wiedziała, że wszystko jedno na kogo trafię a będzie ekstra, to bym pewnie nie rozważała nawet. Zazdro, że masz takie babeczki spoko.
Andzia8989
Zaangażowana w BB
Mnie też przerażają te upały. Nie sądziłam, że tak mogą mnie zmęczyć. Dziś mam wizytę u lekarza, mam niedaleko, chodzę pieszo, ale już mi się nie chcę u mnie w środę zacznę 35t
Ja to samo… siedzę przy przysłoniętych oknach ;(Jak się czujecie? znów wracają upały zaczęłam dziś 38 tydzień jest mi juz strasznie ciężko. Męczę się przy codziennych czynnościach. Chciałabym mieć już poród za sobą.
Jak sobie pomyśle ze można urodzić po terminie to aż strach (
Zflustrowana
Ja zaczęłam 35 tydzień w poniedziałek. Musimy jeszcze wytrzymać ponad tydzień żeby dziecko nie było wcześniakiem.Mnie też przerażają te upały. Nie sądziłam, że tak mogą mnie zmęczyć. Dziś mam wizytę u lekarza, mam niedaleko, chodzę pieszo, ale już mi się nie chcę u mnie w środę zacznę 35t
Najlepiej do terminu.
Zflustrowana
Pierwsza córkę urodziłam po terminie w upalny czerwiec temperatury: 35-40 stopniJa to samo… siedzę przy przysłoniętych oknach ;(
Jak sobie pomyśle ze można urodzić po terminie to aż strach (
No ja już zaczęłam 39 tc wiec siedzę jak na szpilkach ale wizja do terminu i tak mnie przeraża albo poPierwsza córkę urodziłam po terminie w upalny czerwiec temperatury: 35-40 stopni
reklama
Wczoraj też zaczęłam 39 tc. Gdyby mi ktoś w kwietniu powiedział, że tyle wytrzymam to bym nie uwierzyła. Chciałam korzystać z tego, że nie mam pessara i wreszcie mogę ćwiczyć, ale w te upały to nawet skakanie na piłce mnie męczy. Mam wrażenie, że byłam bardziej przygotowana do porodu na początku ciąży. Teraz przez ten przymus odpoczywania tak mi się osłabiły mięśnie, że nie wiem jak sobie poradzę.No ja już zaczęłam 39 tc wiec siedzę jak na szpilkach ale wizja do terminu i tak mnie przeraża albo po