reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Drogie sierpniowe mamy - jestem doulą i prowadzę Domową Szkołę Rodzenia on-line.
19-22 lipiec godz 16.00 - 4 zajęcia przygotowujące do porodu sn - psychiczne, fizyczne, nauka oddychania, ruchu, karmienia kp i mm i dużo dużo więcej... Cena - 120zl

18 lipca godz 16.00 - przygotowanie do porodu poprzez cc - jak się przygotować do cc i do połogu, praca z blizną...
Cena - 50 zł

Ilość miejsc ograniczona.

Po szczegółowy plan zajęć, oraz na zapisy zapraszam na moją stronę fb DoulaRenia i wiadomość prywatną. Wyślę na priv zainteresowanym.

Zajęcia odbywają się na żywo na platformie cleecmeeting 👍

Zapraszam 😊

Hejka Mamcie,
Zaczęłam dziś 34 tydzień, właśnie wyszłam z kontroli. Moje małe ma 2700. Szyjka powoli się skraca, ale w granicach normy jestem, więc mam się nie martwić. Za 2tyg będę miała kontrolę + pobrany wymaz w kierunku gbs no i trzeba będzie zrobic pozostałe badania 3trym czyli HIV hcv itp. Hemoglobiną się Pan bardzo nie przejął więc i ja trochę mniej się przejmuje. Kontynuuje żarcie zielonego :D
U Was jakie nastroje?

Hejka Mamcie,
Zaczęłam dziś 34 tydzień, właśnie wyszłam z kontroli. Moje małe ma 2700. Szyjka powoli się skraca, ale w granicach normy jestem, więc mam się nie martwić. Za 2tyg będę miała kontrolę + pobrany wymaz w kierunku gbs no i trzeba będzie zrobic pozostałe badania 3trym czyli HIV hcv itp. Hemoglobiną się Pan bardzo nie przejął więc i ja trochę mniej się przejmuje. Kontynuuje żarcie zielonego :D
U Was jakie nastroje?
A jakie masz wyniki morfologii?

Ja w ogóle nic nie wiedziałam o tym szczepieniu. Dzisiaj robiłam te poszerzone badania krwi dla III trymestru, ale na szczepienie nie dostałam żadnego skierowania. W internecie niby piszą, że szczepi się do 36. tygodnia - mam nadzieję, że zdążę jeszcze zrobić 😮
Dla kobiet w ciazy sa bezplatne
Podobno duzo kobiet w ciazy sie teraz szczepi na to. To jakis Boostrix jest (tężec, krztusiec i błonica w jednym).

reklama
Do góry