Tak na krztusiecWidzę, że jest u Was temat szczepień. Ja mam termin na wrzesień i też już się tym interesuje.
Czy którejś z Was lekarz sugerował/zapisal szczepionkę na tężec, krztusiec, błonicę i POLIO?
reklama
aspekt
Fanka BB :)
Ale pewnie 3w1 Adacel albo Boostrix? A ja się zastanawiam nad 4w1 z dodatkowym polio.Tak na krztusiec
BoostrixAle pewnie 3w1 Adacel albo Boostrix? A ja się zastanawiam nad 4w1 z dodatkowym polio.
Drogie sierpniowe mamy - jestem doulą i prowadzę Domową Szkołę Rodzenia on-line.
19-22 lipiec godz 16.00 - 4 zajęcia przygotowujące do porodu sn - psychiczne, fizyczne, nauka oddychania, ruchu, karmienia kp i mm i dużo dużo więcej... Cena - 120zl
18 lipca godz 16.00 - przygotowanie do porodu poprzez cc - jak się przygotować do cc i do połogu, praca z blizną...
Cena - 50 zł
Ilość miejsc ograniczona.
Po szczegółowy plan zajęć, oraz na zapisy zapraszam na moją stronę fb DoulaRenia i wiadomość prywatną. Wyślę na priv zainteresowanym.
Zajęcia odbywają się na żywo na platformie cleecmeeting
Zapraszam
19-22 lipiec godz 16.00 - 4 zajęcia przygotowujące do porodu sn - psychiczne, fizyczne, nauka oddychania, ruchu, karmienia kp i mm i dużo dużo więcej... Cena - 120zl
18 lipca godz 16.00 - przygotowanie do porodu poprzez cc - jak się przygotować do cc i do połogu, praca z blizną...
Cena - 50 zł
Ilość miejsc ograniczona.
Po szczegółowy plan zajęć, oraz na zapisy zapraszam na moją stronę fb DoulaRenia i wiadomość prywatną. Wyślę na priv zainteresowanym.
Zajęcia odbywają się na żywo na platformie cleecmeeting
Zapraszam
MatkaJoanna
Hejka Mamcie,
Zaczęłam dziś 34 tydzień, właśnie wyszłam z kontroli. Moje małe ma 2700. Szyjka powoli się skraca, ale w granicach normy jestem, więc mam się nie martwić. Za 2tyg będę miała kontrolę + pobrany wymaz w kierunku gbs no i trzeba będzie zrobic pozostałe badania 3trym czyli HIV hcv itp. Hemoglobiną się Pan bardzo nie przejął więc i ja trochę mniej się przejmuje. Kontynuuje żarcie zielonego
U Was jakie nastroje?
Zaczęłam dziś 34 tydzień, właśnie wyszłam z kontroli. Moje małe ma 2700. Szyjka powoli się skraca, ale w granicach normy jestem, więc mam się nie martwić. Za 2tyg będę miała kontrolę + pobrany wymaz w kierunku gbs no i trzeba będzie zrobic pozostałe badania 3trym czyli HIV hcv itp. Hemoglobiną się Pan bardzo nie przejął więc i ja trochę mniej się przejmuje. Kontynuuje żarcie zielonego
U Was jakie nastroje?
Asiaxz
A jakie masz wyniki morfologii?Hejka Mamcie,
U Was jakie nastroje?
MatkaJoanna
Hb 11.0 czyli już na granicy dolnej
Asiaxz
Ja mam 11,1 erytrocyty i hematokryt też poniżej. Dziś byłam na wizycie i mówiła żebym jadła produkty z żelazem za tydzień mam powtórzyć morfologię a za dwa tygodnie wizyta. Jeśli będzie gorzej to da mi żelazo dodatkowoHb 11.0 czyli już na granicy dolnej
Dla kobiet w ciazy sa bezplatneJa w ogóle nic nie wiedziałam o tym szczepieniu. Dzisiaj robiłam te poszerzone badania krwi dla III trymestru, ale na szczepienie nie dostałam żadnego skierowania. W internecie niby piszą, że szczepi się do 36. tygodnia - mam nadzieję, że zdążę jeszcze zrobić
Podobno duzo kobiet w ciazy sie teraz szczepi na to. To jakis Boostrix jest (tężec, krztusiec i błonica w jednym).
reklama
Poza polio mialam te 3 w 1 dawce wlasnie w poniedzialekWidzę, że jest u Was temat szczepień. Ja mam termin na wrzesień i też już się tym interesuje.
Czy którejś z Was lekarz sugerował/zapisal szczepionkę na tężec, krztusiec, błonicę i POLIO?