Alexandra123
Zaangażowana w BB
Też trzymam kciukiDaj jutro znać, trzymam mocno kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też trzymam kciukiDaj jutro znać, trzymam mocno kciuki
Przed cowidem chodziłam na siłownię, zumbę, fitness (brzuch, uda, pośladki), trampoliny. Przyszła pandemia i zamknęli na długo. Potem chodziłam jeszcze przez chwilę, później zostało mi tylko bieganie i gra w tenisa. Czego nie robiłam przez zimę więc teraz szybko kg lecą w górę. Ale co tam, masz rację nie do się ukryć, byle dziecię było zdrowe. Później można z nim ćwiczyć, później za nim biegać, z nim biegać, a na końcu z nim realizować jego sportowe hobbyPrzed ciąża chodziłam dużo na siłownię i byłam bardzo aktywna. Teraz nie poznaje siebie z tym jedzeniem i zadyszka ale najważniejsze, żeby Dzidzia była zdrowa, a my damy radę
Jem wszystko, raczej bez smażonego, bo ja ogólnie mało robię smażonych potraw, raczej pieczone, gotowane. Oprócz tego dużo owoców, jogurty, ale i pizza sie trafi czy jakaś słona przekąska.Schody, skąd ja to znam.. Trochę wejdę i zadyszka a co teraz jadasz najczęściej? Ja w sumie mieszankę wybuchową.. Mam zmianę smaków co chwilę
Dziś zaczęłam 22tydzien.w spodnie to się już od dawna nie mieszczę, z resztą nie wygodnie mi było i od dawna chodzę w leginsach ciążowych i tunikachJa też mam w poniedziałek wizyte i tez mam nadzieję, że się dowiem jaka płeć a w którym tc jesteś ? Też macie już problem ze spodniami ? Ja 18tc i ciągle coś za małe albo biustonosz albo spodnie chodź brzuch jeszcze aż taki duży nie jest
Malutki brzuszek masz, ja mam już jak przed porodem nie długo zaczniesz czuć ruchy często. Ja już czuje jak się wierci, jak wyciąga czy pcha i w dzień i w nocy.Ruchy, takie żebym była pewna że to one czułam trzy razy i cisza. Staram się o tym nie myśleć bo zacznę sobie dobierać a jutro już wizyta więc .... czekam na tą 9 rano z lekkim niepokojem.
Ja też brzuch jakby w 7 miesiącu, na plus 8 kg i ruchy bardzo częsteMalutki brzuszek masz, ja mam już jak przed porodem nie długo zaczniesz czuć ruchy często. Ja już czuje jak się wierci, jak wyciąga czy pcha i w dzień i w nocy.
U mnie na razie 6kg na plusie. Mam nadzieję, że za dużo nie przy biorę, bo po każdej ciąży ciężko mi było zrzucić.Ja też brzuch jakby w 7 miesiącu, na plus 8 kg i ruchy bardzo częste
Super! Ja już się nie mogę doczekać poniedziałkuNo to jestem po połówkowym. Pod sercem jest 340/50g bardzo ruchliwego, małego mężczyzny. Lekarka powiedziała że rozwój prawidłowy. Ale pomierzyć go ciężko.
No i super!!! mam nadzieję, że jesteś już spokojna?No to jestem po połówkowym. Pod sercem jest 340/50g bardzo ruchliwego, małego mężczyzny. Lekarka powiedziała że rozwój prawidłowy. Ale pomierzyć go ciężko.