tak, byłam na izbie przyjęć, bo ból był nie do wytrzymania, ale tam mi nie pomogli. Podczas comiesięcznej wizyty u ginekologa powiedziałam o tych bólach i stwierdził kolkę żółciową, zalecił no spę przy kolejnym bóluByłaś z tym u lekarza ?
reklama
MatkaJoanna
Fanka BB :)
Kurczę znajoma tak miała, tzn u niej stwierdzili właśnie kolkę żółciową, a potem kamienie chyba dodatkowo. Po ciąży po prostu poszła na operację usunięcia woreczka, ale w trakcie ciąży nie bardzo było co z tym zrobić. Takie uroki..tak, byłam na izbie przyjęć, bo ból był nie do wytrzymania, ale tam mi nie pomogli. Podczas comiesięcznej wizyty u ginekologa powiedziałam o tych bólach i stwierdził kolkę żółciową, zalecił no spę przy kolejnym bólu
samotna220
Aktywna w BB
Hej Dziewczyny, jak tam się czujecie?
Ja w miarę dobrze, czasem brzuch mnie trochę ciągnie. No i wchodzenie po schodach jest coraz cięższe. Siedze teraz w domu na urlopie, bo młodsza ma trochę kataru. Może wezmę się na ogarniecie jakiejś listy, co muszę kupić a co mam jeszcze po mlodszej. Mam nadzieję, że na poniedzialkowej wizycie dowiem się kto mieszka w brzuchu. Nadal dziwnie mi, po tym jak usłyszałam, że nie wiadomo czy to chłopiec czuje się całkiem inaczej niż z dziewczynami, co innego mi smakuje, lub nie.Hej Dziewczyny, jak tam się czujecie?
samotna220
Aktywna w BB
Schody, skąd ja to znam.. Trochę wejdę i zadyszka a co teraz jadasz najczęściej? Ja w sumie mieszankę wybuchową.. Mam zmianę smaków co chwilęJa w miarę dobrze, czasem brzuch mnie trochę ciągnie. No i wchodzenie po schodach jest coraz cięższe. Siedze teraz w domu na urlopie, bo młodsza ma trochę kataru. Może wezmę się na ogarniecie jakiejś listy, co muszę kupić a co mam jeszcze po mlodszej. Mam nadzieję, że na poniedzialkowej wizycie dowiem się kto mieszka w brzuchu. Nadal dziwnie mi, po tym jak usłyszałam, że nie wiadomo czy to chłopiec czuje się całkiem inaczej niż z dziewczynami, co innego mi smakuje, lub nie.
Zflustrowana
Fanka BB :)
Tabletki ciągle zażywam, czuję się ok, czasem mnie mdli, szybciej się męczę. Kończymy 19 tygodni więc od jutra śmiało mogę powiedzieć że to już 20 tydzień. O kurczę połowa. Jutro mam Termin. Powinno być to dokładne badanie tzn połówkowe. Trochę się denerwuję, ale i nie mogę doczekać.Hej Dziewczyny, jak tam się czujecie?
Alexandra123
Zaangażowana w BB
Ja też mam w poniedziałek wizyte i tez mam nadzieję, że się dowiem jaka płeć a w którym tc jesteś ? Też macie już problem ze spodniami ? Ja 18tc i ciągle coś za małe albo biustonosz albo spodnie chodź brzuch jeszcze aż taki duży nie jestJa w miarę dobrze, czasem brzuch mnie trochę ciągnie. No i wchodzenie po schodach jest coraz cięższe. Siedze teraz w domu na urlopie, bo młodsza ma trochę kataru. Może wezmę się na ogarniecie jakiejś listy, co muszę kupić a co mam jeszcze po mlodszej. Mam nadzieję, że na poniedzialkowej wizycie dowiem się kto mieszka w brzuchu. Nadal dziwnie mi, po tym jak usłyszałam, że nie wiadomo czy to chłopiec czuje się całkiem inaczej niż z dziewczynami, co innego mi smakuje, lub nie.
Alexandra123
Zaangażowana w BB
Też tak macie że już nie możecie dłużej postać ?ja dziś np tak miałam w kolejce jak stałam w sklepieTabletki ciągle zażywam, czuję się ok, czasem mnie mdli, szybciej się męczę. Kończymy 19 tygodni więc od jutra śmiało mogę powiedzieć że to już 20 tydzień. O kurczę połowa. Jutro mam Termin. Powinno być to dokładne badanie tzn połówkowe. Trochę się denerwuję, ale i nie mogę doczekać.
Alexandra123
Zaangażowana w BB
Też się denerwuje a mam w poniedziałek . Miejmy nadzieję że będzie wszystko super daj znać jak cośTabletki ciągle zażywam, czuję się ok, czasem mnie mdli, szybciej się męczę. Kończymy 19 tygodni więc od jutra śmiało mogę powiedzieć że to już 20 tydzień. O kurczę połowa. Jutro mam Termin. Powinno być to dokładne badanie tzn połówkowe. Trochę się denerwuję, ale i nie mogę doczekać.
reklama
Alexandra123
Zaangażowana w BB
Dużo jecie w ciągu dnia ? Ile przybralyscie już na wadze do 20 tc?