Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My jeszcze nie wiemy kto mieszka w brzuszku, więc się wstrzymujemy jednak już coś tam patrzyliśmy, ale jest ciężko wybrać a Ty?A macie już imiona? Czy co chwilę inne
Ja będę miała dziewczynkę a imię co tydzień inne hahahah mi się bardzo podoba Oliwia a mąż chce Tośke ...to będzie KunegundaMy jeszcze nie wiemy kto mieszka w brzuszku, więc się wstrzymujemy jednak już coś tam patrzyliśmy, ale jest ciężko wybrać a Ty?
U mnie miał byc Franek, ale jednak sie okazało, że będzie OliwiaA macie już imiona? Czy co chwilę inne
Ja mialam wybrane trzy: Pola, Oliwia i Olga i narzeczony miał wybrac z tych trzechJa będę miała dziewczynkę a imię co tydzień inne hahahah mi się bardzo podoba Oliwia a mąż chce Tośke ...to będzie Kunegunda
Tak dokładnie to ja miałam Oliwia,Pola i Tosia ale Tosia już mi się znudziłoJa mialam wybrane trzy: Pola, Oliwia i Olga i narzeczony miał wybrac z tych trzech
No widzę,że nie tylko mi się podoba Oliwia jest już nas 3U mnie miał byc Franek, ale jednak sie okazało, że będzie Oliwia
No widzę,że nie tylko mi się podoba Oliwia jest już nas 3
U nas będzie Maks, a w domku jest już NelaA macie już imiona? Czy co chwilę inne
u nas najpierw Nadia miało być, ale ostatecznie będzie Antonina Tośka!A macie już imiona? Czy co chwilę inne
u mnie 22 tydzień, ruchy czuję od około 2 tygodni. Najczęściej z rana lub po jedzeniuA czujecie ruchy? To moja pierwsza ciąża donoszona i tylko czuje lekkie łaskotanie i to najczęściej pod wieczór,gdy za dnia dużo się ruszam. Jestem w 20tyg,termin ma na13 sierpień i nie wiem,czy nie za mało tych ruchów...