Alexandra123
Zaangażowana w BB
Heej jestem w 18 TC i tylko raz wymiotowałam tez tak miałyście?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejo ja 17 tc wymiotowałam kilkanascie razy, bardziej męczyły mnie straszne mdłości i zgaga. A jak się teraz czujesz?Heej jestem w 18 TC i tylko raz wymiotowałam tez tak miałyście?
Mnie też lekarz zalecił 2,5 l, ale mam wrażenie, że tyle nie wypijam. Pije czesto wodę niegazowana, ale też sok wyciskany z pomarańczy, słaba herbatę i kawę inkę. To może uzbiera się w ciągu dnia 1,5 - 2 L. Robi się już ciepło, więc pewnie będę piła coraz więcejIle pojęcie wody w ciągu dnia ?? Lekarz mi kazał 2,5 l dziennie ale czasem nie daje rady tyle
Nie wymiotowałam ani razu, nie miałam tez żadnych mdłości.Heej jestem w 18 TC i tylko raz wymiotowałam tez tak miałyście?
Ja mam na 8.08U mnie też będzie dziewczynka na kiedy masz termin? Ja na13sierpien
Nie, nie.. tylko na NFZChodzisz tylko na NFZ czy prywatnie też ?
To ja z powodu zatoru płuc, ktory mialam jeszcze jako nastolatka, dokladnie 13 lat temuMam stwierdzoną Trombofilie nabytą.
Teraz czuję się bardzo dobrze , czasem lekko tylko głowa mnie boli ale właśnie dziwi mnie to że tylko raz wymiotowałam w pierwszym trymestrzeHejo ja 17 tc wymiotowałam kilkanascie razy, bardziej męczyły mnie straszne mdłości i zgaga. A jak się teraz czujesz?