reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

Właśnie nieplanowane ale skoro już tak długo nie miałam okresu to lampka mi się zapaliła bo zawsze miałam regularnie 😅ale myślałam że jeszcze dostanę po świętach a tu taka niespodzianka
Długo ? Ciekawe ile to u ciebie długo ? Hehe ja też mam regularnie zazwyczaj. Ale dwa do trzech dni w stresowych sytuacjach opóźnienia się nie raz zdarzały.

reklama
To ja se moge sama sprawdzić detektorem. Jakbym prywatnie nie poszla do ginekologa to bym wciaz nie wiedziała co noszę pod sercem. U mnie tez widac w karcie ciazy ze prowadze u dwóch lekarzy i mnie to nie obchodzi co lekarz na nfz o tym mysli, bo mam.prawo chcieć wiedziec czy z dzieckiem jest okej. Wie nie martwiłabym się na Twoim miejscu czy ona zobaczy czy nie ;)
Ja podsłuchuje stetoskopem. Ale 16 tydzień to ciężko utrafić serduszko.

Chłopiec czy dziewczynka? 🙂
Kto jeszcze zna płeć? Myślicie już o imionach? U nas prawdopodobnie będzie Filip albo Tymon, ale czekam jeszcze na wizytę 23 marca, żeby lekarz potwierdził, że to chłopiec, bo jakoś pomimo zdjęcia nie mogę w to uwierzyć 😁
ja znam już płeć od miesiąca 😊 Będzie chłopiec i imię mamy już wybrane

Hej dziewczyny, powiedzcie mi proszę co oznacza mój wynik. Wczoraj robiłam cytomegalie i nie wiem co oznacza termin przy IgM "niejednoznaczny". Wiem, że takie sprawy załatwia się z gin, ale będę mieć z nim kontakt dopiero w poniedziałek.

Załączniki

• Screenshot_2022-03-10-18-13-42-619_com.android.chrome.png
    Screenshot_2022-03-10-18-13-42-619_com.android.chrome.png
    93 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry