reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

Właśnie nieplanowane ale skoro już tak długo nie miałam okresu to lampka mi się zapaliła bo zawsze miałam regularnie 😅ale myślałam że jeszcze dostanę po świętach a tu taka niespodzianka
Długo ? Ciekawe ile to u ciebie długo ? Hehe ja też mam regularnie zazwyczaj. Ale dwa do trzech dni w stresowych sytuacjach opóźnienia się nie raz zdarzały.

reklama
To ja se moge sama sprawdzić detektorem. Jakbym prywatnie nie poszla do ginekologa to bym wciaz nie wiedziała co noszę pod sercem. U mnie tez widac w karcie ciazy ze prowadze u dwóch lekarzy i mnie to nie obchodzi co lekarz na nfz o tym mysli, bo mam.prawo chcieć wiedziec czy z dzieckiem jest okej. Wie nie martwiłabym się na Twoim miejscu czy ona zobaczy czy nie ;)
Ja podsłuchuje stetoskopem. Ale 16 tydzień to ciężko utrafić serduszko.

Chłopiec czy dziewczynka? 🙂
Kto jeszcze zna płeć? Myślicie już o imionach? U nas prawdopodobnie będzie Filip albo Tymon, ale czekam jeszcze na wizytę 23 marca, żeby lekarz potwierdził, że to chłopiec, bo jakoś pomimo zdjęcia nie mogę w to uwierzyć 😁
ja znam już płeć od miesiąca 😊 Będzie chłopiec i imię mamy już wybrane

Hej dziewczyny, powiedzcie mi proszę co oznacza mój wynik. Wczoraj robiłam cytomegalie i nie wiem co oznacza termin przy IgM "niejednoznaczny". Wiem, że takie sprawy załatwia się z gin, ale będę mieć z nim kontakt dopiero w poniedziałek.

Załączniki

• Screenshot_2022-03-10-18-13-42-619_com.android.chrome.png
    Screenshot_2022-03-10-18-13-42-619_com.android.chrome.png
    93 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry