pluto_nova
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje !! I witamyCześć dziewczyny, nieśmiało dołączam
Dziś rano zrobiony test i bladziusieńka i różowa kreseczka, zrobiłam też betę i niedawno dostałam wyniki Planowo w poniedziałek powinnam dostać @
Ja jestem KP z rozjechanym cyklem więc nie opieramy się w ogóle na dacie z OM, tylko na usg - z usg wychodzi 5+4 /+-3
Cześć dziewczyny, nieśmiało dołączam
Dziś rano zrobiony test i bladziusieńka i różowa kreseczka, zrobiłam też betę i niedawno dostałam wyniki Planowo w poniedziałek powinnam dostać @
Gratulacje!Cześć dziewczyny, nieśmiało dołączam
No idiotka. W takich przypadkach nie patrzy się na date OM tylko ją „ustala” Dodając te dwa tygodnie od czasu zapłodnienia…Ja się dzisiaj wkurzyłam bo miałam tak na szybko poradę u lekarza z dupy tylko żeby dał mi leki itd. i mówię, że OM 15.10 ale ja mam mega długie cykle ... a ona: mnie to nie interesuje, ma Pani 8 tydzień ciąży A u mnie owulacja na bank tego 23-25 listopada
To już wiesz że tą panią należy omijać szerokim łukiem.Ja się dzisiaj wkurzyłam bo miałam tak na szybko poradę u lekarza z dupy tylko żeby dał mi leki itd. i mówię, że OM 15.10 ale ja mam mega długie cykle ... a ona: mnie to nie interesuje, ma Pani 8 tydzień ciąży A u mnie owulacja na bank tego 23-25 listopada
To już wiesz że tą panią należy omijać szerokim łukiem.
Hej!!!Cześć dziewczyny, nieśmiało dołączam