Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź od rodzinnego, albo innego ginekologaBo się boję mam bóle brzucha i mam za sobą już poronienie, ale trudno.
właśnie teraz jestem na zwolnieniu od rodzinnego więc wątpię, żeby mi. Wystawił znowu.Weź od rodzinnego, albo innego ginekologa
Super informacja!Ja już po wizycie, jest pęcherzyk ciąża bardzo młoda, ale to. Wiedziałam. Dostałam skierowanie na badania i za tydzień spowrotem do niego
Ja coś przeczuwałam bo wszystkie objawy odeszły z dnia na dzień. Jak mnie okrutnie bolały piersi tak nagle przestały, brzuch nie bolał... No dokładnie, mamy taki czas, że można się czymś zająć. Ja ruszam niebawem z produkcją bąbek i świeczników ❤Ok, czyli takie krwawienie przychodzi trochę później..No nic Trzymam kciuki aby wszystkim się udało. Przed wizytą jak zawsze czas stoi w miejscu ale na szczęście trafiliśmy na taki miesiąc, że jest czym zająć myśli ja już powoli rozglądam się za choinką
Trzymam kciuki! Czuję tak samo, z jednej strony szczęście, a z drugiej niepewność i stres. No ale...no musi być dobrze. Trzeba w to wierzyć.Ja do soboty chyba też zakwitnę....nie wiem czego się spodziewać bo plamienia dalej występują. Małe ale jednak. Z jednej strony chciałabym się cieszyć a z drugiej taka niepewność. Chyba też zbadam progesteron jeszcze czy drgnął w górę czy nie