reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Chciałam. Wziąć zwolnienie bo. Pracuje na dziale mięsnym i. Z. Wedlinami, ale powiedział że ciąża to nie choroba i jeśli kierownik będzie. Kazał iść na zwolnienie to wtedy wystawi

Ok, czyli takie krwawienie przychodzi trochę później..No nic Trzymam kciuki aby wszystkim się udało. Przed wizytą jak zawsze czas stoi w miejscu ale na szczęście trafiliśmy na taki miesiąc, że jest czym zająć myśli 😊 ja już powoli rozglądam się za choinką
Ja coś przeczuwałam bo wszystkie objawy odeszły z dnia na dzień. Jak mnie okrutnie bolały piersi tak nagle przestały, brzuch nie bolał... No dokładnie, mamy taki czas, że można się czymś zająć. Ja ruszam niebawem z produkcją bąbek i świeczników ❤

reklama
Ja do soboty chyba też zakwitnę....nie wiem czego się spodziewać bo plamienia dalej występują. Małe ale jednak. Z jednej strony chciałabym się cieszyć a z drugiej taka niepewność. Chyba też zbadam progesteron jeszcze czy drgnął w górę czy nie
Trzymam kciuki! Czuję tak samo, z jednej strony szczęście, a z drugiej niepewność i stres. No ale...no musi być dobrze. Trzeba w to wierzyć.

Do góry