Dorocia83
Fanka BB :)
W sumie my tu wszystkie zbliżoneJa też zbliżony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sumie my tu wszystkie zbliżoneJa też zbliżony
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 23 kg , w drugiej ok 11, schudłam szybko ponieważ sporo miałam zatrzymanej wody w ciąży-puchłam w oczach bo cisnienie było wysokie.Teraz wyjsciowo waże więcej niż wtedy o 10 kg przy wzroście 165- 63 kg i prawie 40-tkaA ja Was zagadam o wage, boicie sie ile przytyjecie? Ja w ciazach zaczynalam od chudzielca ,mloda I szybko zrzucalam a teraz prawie 40 lat no I mam jakies 10kg na plusie na poczatek I boje sie troche
Jak sobie ogólnie radzisz,? Jak nocki? To Ty karnisz piersią oba maluszki?Mam, a opieka nad 5 i 20 miesięcznym dziećmi wcale w tych dolegliwościach nie pomaga
Kurcze tylko jak to zrobic zeby nie przytyc duzo, ja poczekam jeszcze do wizyty I jak sie upewnie ze wszystko ok to biore sie normalnie za liczenie kcal bo inaczej sie nie daU mnie BMI naprawdę bardzo duże, do tego IO I Hashimoto. Nie moge przytyć ani kilograma. I też prawie 40stka.
W pierwszej ciąży plus 10 kg, które co najśmieszniejsze doszły jak leżałam w szpitalu w 5 miesiącu
Ja mam takie mleczne upławy i też zastanawiam się czy ok.Dziewczyny, czy Wy tez macie przezroczyste upławy coś jak woda? Teraz zaczęłam się zastanawiać czy to jest Ok.