reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

No właśnie problem w tym że już nie mam swojego ginekologa od czasu ostatniego poronienia (kwiecien - puste jajo) to do niego nie chodzę . Umowie się do kogoś ale to potrwa pewnie zanim mnie przyjmie .
Zaszkodzić nie, ale jednak to są tabletki hormonalne więc wolalabym zapytac lekarza niz brac w ciemno. Znany lekarz, terminy znajdą się. Na pierwsza wizyte w sumie mozesz isc do kogos by ustalil najlepsza dla Ciebie dawkę, jak trafisz na dobrego to zostaniesz a jak nie to bedzissz szukala innego ale bedziesz spokojna majac juz wiedzę jaka dawkę przyjmować. Na własną rękę nie robilam zadnych, oprócz bety i progesteronu.
Inne badania robilam ze skierowaniem :)

reklama
A masz możliwość umówić się prywatnie? Przez portal znanego lekarza? Napewno sie coś znajdzie z wolnym terminem na jutro.
Ja tylko prywatnie . Ale mieszkam w Szczecinie i to jest duże miasto i ciężko z terminami. Jutro podzwonie i tak tylko chciałam się dowiedzieć do tego czasu czy mogę przyjmować ten duphaston (został mi z poprzedniego razu )

Dziewczyny nie wiem czy był już może poruszany temat testów NIFTY lub SANCO. Czy któraś się zdecydowała lub rozważa? Macie może jakieś porównanie tych obu?
Poważnie się nad nimi zastanawiam i chciałabym poznać wasze opinie
Aha, to może szczegół, ale Nifty wysyłane jest do Hong Kongu, a Sanco badane jest w Warszawie, wiec wynik jest szybciej.

reklama
Ja tylko prywatnie . Ale mieszkam w Szczecinie i to jest duże miasto i ciężko z terminami. Jutro podzwonie i tak tylko chciałam się dowiedzieć do tego czasu czy mogę przyjmować ten duphaston (został mi z poprzedniego razu )
Też jestem ze Szczecina. Mi lekarz przepisał ale dlatego że miałam plamienia. Pierwsza paczka po 2x dziennie druga raz dziennie. Przez kilka dni tez bralam 3×dziennie

Do góry