Właśnie chyba jednak zostane u tej Wrzoskiewicz, bo jednak zaoszczedze troche kasy a ona jest z prostej. Zobacze jeszcze co bedzie na tej kolejnej wizycie. A Ty kogo masz z czarnowa?To jak Domański to będziesz rodzić na Czarnowie tak jak ja.Też mam lekarza z tego szpitala
reklama
Martini$
Fanka BB :)
Dr WydrzyńskiWłaśnie chyba jednak zostane u tej Wrzoskiewicz, bo jednak zaoszczedze troche kasy a ona jest z prostej. Zobacze jeszcze co bedzie na tej kolejnej wizycie. A Ty kogo masz z czarnowa?
monika1998
DokładnieOoo, kolejna ze świętokrzyskiego, ale fajnie do dr Bryły chodzisz?
Oo, on tez ponoć spoko, u Domanskiego bylam w tej przychodni Wydrzynskiego w budynku plazyDr Wydrzyński
To ona chyba tez na prostej, co nie? Bylam u niej kilka lat temu na wizycie, ale ja to jej nie polubilam bo mi takie usg zrobila, ze gwiazdki widzialam przed oczami [emoji23] [emoji23][emoji23]Dokładnie [emoji2]
Martini$
Tak to jego przychodnia właśnie, poprzednie ciąże też prowadziłOo, on tez ponoć spoko, u Domanskiego bylam w tej przychodni Wydrzynskiego w budynku plazy
Carolline1993
Dużo pozytywnego slyszalam o tej Pani doktor. Jak leżałam w szpitalu to do swoich pacjentek przychodziła każdego dnia zajrzeć itpDo wrzoskiewicz kaniowskiej, to ta lekarka na nfz. Ja ide 10.01. Bylam tez u Domańskiego - również mega lekarz jak dla mnie, anioł po prostu. A Ty do kogo chodzisz? Z Kielc jestes?
reklama
Anuzia
Mój mały jest z 2 lutego, swoją drogą ja też z lutegoMój jest z 2 sierpnia. Ja poraz kolejny na sierpniowkach
Ale my wszyscy jesteśmy "letni jeżeli chodzi o urodziny". Zaczynam stawkę ja początkiem czerwca a kończy mój mąż końcem sierpnia
No właśnie najbardziej się boję tych upałów latem, ja poprzednim razem strasznie spuchłam na tydzień przed porodem a to była zimaJa też szybciej się męczę co mnie mega wkurza bo jednak trzeba zrobić to co zawsze a czasu teraz potrzebuje na to znacznie więcej. Ja nawet nie chce myśleć o upałach i olbrzymim brzuchu w lipcu i sierpniu. Juz raz to przechodziłam i dziękuję