Aż tak? U mnie delikatnie tylko, ale gdybym nie wiedziała że w ciąży jestem to pomyliłabym z bólami na @Ja właśnie zgonuje. W poprzedniej ciąży takie bóle to miałam przynajmniej w połowie jak nie dalej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aż tak? U mnie delikatnie tylko, ale gdybym nie wiedziała że w ciąży jestem to pomyliłabym z bólami na @Ja właśnie zgonuje. W poprzedniej ciąży takie bóle to miałam przynajmniej w połowie jak nie dalej.
Niestety. Może to nie przez ciążę, tylko sobie coś naciągnęłam? Ginekologicznie ok, jak nie przejdzie to będę szukać pomocy u fizjo osteo. Póki co w nocy spać nie mogłamAż tak? U mnie delikatnie tylko, ale gdybym nie wiedziała że w ciąży jestem to pomyliłabym z bólami na @
Czytałam ze na początku ciąży możliwe to jest przez rozciąganie macicy. A to u mnie pikuś jak takNiestety. Może to nie przez ciążę, tylko sobie coś naciągnęłam? Ginekologicznie ok, jak nie przejdzie to będę szukać pomocy u fizjo osteo. Póki co w nocy spać nie mogłam
Taka to pożyje ja jeszcze na 6 byłam w pracy, ale po 2 godzinach się zwolniłam. Próbowałam drzemać, ale nie mogę.Witam Was. Wy piszecie o bólach, nudnościach i wymiotach a ja mnie nic nie dolega poza sennością. Dziś wstałam po 12... Tak... W południe... Wstałam tylko 6.30 ogarnąć syna do szkoły i jak wyszedł to usnęłam. Teraz siedzę i oczy już się schodzą. Tragedia.
Zaaaaaazdro!!!!!Witam Was. Wy piszecie o bólach, nudnościach i wymiotach a ja mnie nic nie dolega poza sennością. Dziś wstałam po 12... Tak... W południe... Wstałam tylko 6.30 ogarnąć syna do szkoły i jak wyszedł to usnęłam. Teraz siedzę i oczy już się schodzą. Tragedia.