reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

Uwierz mi kochana, że bliźniaki to nie taka prosta sprawa. Mówię z autopsji mimo ze moje dzieci to proste w obsłudze były.
moje dzieci. To grzeczne od urodzenia są od 4 miesiąca spały i śpią całą noc teraz też spokojnie się bawią... Ale też się biją.... Jak są za blisko siebie... Dla mnie obsługa bliźniaków przyszła Łatwiej niż opieka nad Pierwszym dzieckiem .. Bo przebieranie karmienie wszystko hurtowo.

reklama
moje dzieci. To grzeczne od urodzenia są od 4 miesiąca spały i śpią całą noc teraz też spokojnie się bawią... Ale też się biją.... Jak są za blisko siebie... Dla mnie obsługa bliźniaków przyszła Łatwiej niż opieka nad Pierwszym dzieckiem .. Bo przebieranie karmienie wszystko hurtowo.
Moje się bardzo kochają ale czasem aż wióry lecą :cool2:

A jaki wózek dla swoich bliźniąt miałaś?

Ja marzę o bliźniętach więc wszystkie zabobony mam obcykane :D
Ale niestety u mnie mało się sprawdza i beta słabiutka więc raczej lipa 😂
Jeszcze nie wszystko stracone:) beta to nie wyznacznik to mit że jest przy bliźniakach wyższa. Tak na prawdę wysokość bety zależy od organizmu kobiety jedne będą miały na dany tydzień wyższa niż inne i też będzie ok

Dziewczyny,czytam teraz artykul Pana Tabletki na temat Witamin dla kobiet w ciazy i juz sama nie wiem jakie sa najlepsze.
Ja osobiscie biore zalocony przez lekarke Femibion,ale z tego co widzę,nie sa to najlepsze witaminy.
Co wy bierzecie i mozecie polecić?
Ja nie mam zadnych niedoborów ,a z dieta jest różnie...Ale staram sie ogolnie jesc zdrowo.

Dziewczyny,czytam teraz artykul Pana Tabletki na temat Witamin dla kobiet w ciazy i juz sama nie wiem jakie sa najlepsze.
Ja osobiscie biore zalocony przez lekarke Femibion,ale z tego co widzę,nie sa to najlepsze witaminy.
Ja nie mam zadnych niedoborów ,a z dieta jest różnie...Ale staram sie ogolnie jesc zdrowo.
Prenatal uno

Mi lekarz powiedział, że jak będzie w aptece, to tylko prenatal wystarczy, a jeśli nie (i nie było) to pregna plus i pregna DHA

Mój wczoraj orzekł, ze femibion to najlepsze co możemy brać. Także ja wiernie dalej biorę.

Dzień dobry babeczki. Czy któraś ma dzisiaj wizytę? Miłego dnia!!

Mój wczoraj orzekł, ze femibion to najlepsze co możemy brać. Także ja wiernie dalej biorę.

Dzień dobry babeczki. Czy któraś ma dzisiaj wizytę? Miłego dnia!!
Ja biorę Pueria Uno od kilku miesięcy, szybciej brałam Prenatal Uno. Plus jeszcze dodatkowo suplementuje Witaminę D3.

reklama
Ja marzę o bliźniętach więc wszystkie zabobony mam obcykane :D
O, dlaczego?

Dla mnie to ciąża wysokiego ryzyka, większe ryzyko wcześniactwa i komplikacji, większe ryzyko dolegliwości matczynych, a w końcu dwa razy więcej roboty z noworodkami i dwa razy mniej czasu dla każdego z osobna.
Pamietam u lekarza najważniejsze było dla mnie czy a) jest b) jest jedno :)
Chciałabym więcej dzieci ale bardzo nie chciałabym na raz.

Do góry