reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

Dla dziewczynki cybex priam petticoat, dla chłopca cybex e-priam rebellious
Chyba, że w między czasie nam coś nowego ładnego wypuszczą

A jak jakimś cudem bliźnięta to wtedy bugaboo donkey twin :)
Wow jak wszystko już obmyślone :)
I ładnie rozplanowane 👌
Ja mam bliźniaczy kolumbryne wielką i teraz też ten sam zostanie mam nadzieję że moje starsze dziecko będzie chciało się z niego wyprowadzić :D na początek planuje chustę bo mamy dość blisko wszędzie i może dokupie jakaś lekka spacerówkę. No u mnie z takimi maluchami to w sumie ciężko stwierdzić co będzie, jak najstarsze będzie chodliwe to będzie luzik to zostawię ten wózek co mam bo przecież planuje jeszcze chustę
Jak nie to może używkę trojaczkową:D no oby jednak nie

reklama
Już od kilku lat odchodzi się słuchania serduszka na tak wczesnym etapie, ale pamietam, ze lekarz pokazywał mi na usg, ze jest takie migotanie. Rozumiem, że u Ciebie nic nie wspomniał? Serduszko zazwyczaj jest widoczne jako takie dwie kreseczki. Przyjrzyj się z bliska czy widzisz coś takiego.

Jest moja beta. 55000 w 6+2
Kochana pobiłam mnie na głowę. Byłaś już na USG? Bo może ty tam dwójkę maluchów hodujesz?

Dziewczyny zrobiłam dziś kolejny test ale po południu bo mąż przywiózł. Mi kolejne 2 testy. Ale nie sprawdził i kupił o czułości 25 a wcześniej miałam 10. Teraz jak zrobiłam jest ciemniejsza... Niż przy Wcześniejszym jestem zła na siebie wściekła jak osa.... Nawet szukanie butów na zimę przez internet mnie tak wkurzyło że dostawałam białej spazmy... Musiałam wyjść na dwór i ochłonąć bez telefonu bo bym wybuchła... Oj coś czuję że ta Ciąża będzie cięzka bo jestem tak osłabiona ze wejście do sklepu kończy się mroczkami przed oczami. ja się pochwalić nie mam komu. Moja sytuacja rodzinna nie pozwala mi się chwalić już.. I śnie wiem nawet jak to mam zrobić Jak poprzednim razem zaszłam w ciążę to mąż sobie żartował że beda bliźniaki.... I się spełniło jego gadanie teraz mówi że od razu 4. teraz ma zakaz mówienia komu kolwiek bo wcześniej się wygadał wszystkim zanim było jeszcze sprawdzone przez lekarza że jestem w ciąży i wszystkim też mówił że będą bliźniaki...

Wow jak wszystko już obmyślone :)
I ładnie rozplanowane 👌
Ja mam bliźniaczy kolumbryne wielką i teraz też ten sam zostanie mam nadzieję że moje starsze dziecko będzie chciało się z niego wyprowadzić :D na początek planuje chustę bo mamy dość blisko wszędzie i może dokupie jakaś lekka spacerówkę. No u mnie z takimi maluchami to w sumie ciężko stwierdzić co będzie, jak najstarsze będzie chodliwe to będzie luzik to zostawię ten wózek co mam bo przecież planuje jeszcze chustę
Jak nie to może używkę trojaczkową:D no oby jednak nie

Ja stety, niestety jestem do bólu planująca. Mam defakto wszystkie zakupy i wszystko zaplanowane. Mogłabym się już dziś spakować na porodówkę xD

Dziewczyny zrobiłam dziś kolejny test ale po południu bo mąż przywiózł. Mi kolejne 2 testy. Ale nie sprawdził i kupił o czułości 25 a wcześniej miałam 10. Teraz jak zrobiłam jest ciemniejsza... Niż przy Wcześniejszym jestem zła na siebie wściekła jak osa.... Nawet szukanie butów na zimę przez internet mnie tak wkurzyło że dostawałam białej spazmy... Musiałam wyjść na dwór i ochłonąć bez telefonu bo bym wybuchła... Oj coś czuję że ta Ciąża będzie cięzka bo jestem tak osłabiona ze wejście do sklepu kończy się mroczkami przed oczami. ja się pochwalić nie mam komu. Moja sytuacja rodzinna nie pozwala mi się chwalić już.. I śnie wiem nawet jak to mam zrobić Jak poprzednim razem zaszłam w ciążę to mąż sobie żartował że beda bliźniaki.... I się spełniło jego gadanie teraz mówi że od razu 4. teraz ma zakaz mówienia komu kolwiek bo wcześniej się wygadał wszystkim zanim było jeszcze sprawdzone przez lekarza że jestem w ciąży i wszystkim też mówił że będą bliźniaki...

Podobno z każdą kolejną ciążą i już po jednych większa szansa na bliźnięta. Ale nie życzę Tobie w Twojej sytuacji. Dobrze, że chociaż starszaki już samodzielne.

reklama
Do góry