reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Dla dziewczynki cybex priam petticoat, dla chłopca cybex e-priam rebellious
Chyba, że w między czasie nam coś nowego ładnego wypuszczą

A jak jakimś cudem bliźnięta to wtedy bugaboo donkey twin :)
Muszę później zobaczyć. Przy obu chłopcach mielismy stokke i bardzo sobie chwaliliśmy szczególnie dodatkowe gadżety.

Jeździłaś nim? To wózek do zdjęć i na idealnie równa powierzchnię :) długo się nas nim glowilam, bo bardzo mi się podobał, ale stwierdziłam, ze jest totalnie niepraktyczny i do lasu nim nie wjadę.
Ja miałam przy obu synach - przy jednym v3,przy drugim v4. Jest bardzo zwrotny,fajny na plaże,byłam bardzo zadowolona. Pewnie na wertepy,las niezbyt,ale do codziennego użytkowania jest super

Hej dziewczyny,

Witam się nieśmiało. Słaba kreseczka na teście; zrobiłam, bo miałam mieć 3 szczepienie na COVID. Zamiast na szczepienie poszłam na beta HCG i mam już wynik 25.7 U/l. Mam mutacje mthfr i pai1-4G. Skonsultowałam się z dwoma ginekologami. Jeden mówi, żeby nie brać heparyny bo to za wcześnie i niewiadomo co z tego będzie a drugi mówi, żeby brać 🤦‍♀️ Miałyście podobna sytuacje może? Co zrobilyscie? U którejś z Was tez był taki niski wynik? Ja mam cykle 31-32 dniowe, a dziś 29 dc.

Pozdrawiam 🙂

Ja co prawda heparynę muszę przyjmować z innego powodu, ale hematolog w moim przypadku kazał brać od razu od pozytywnej bety.

Załączniki

• 20211213_183344.jpg
    20211213_183344.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 119
Już od kilku lat odchodzi się słuchania serduszka na tak wczesnym etapie, ale pamietam, ze lekarz pokazywał mi na usg, ze jest takie migotanie. Rozumiem, że u Ciebie nic nie wspomniał? Serduszko zazwyczaj jest widoczne jako takie dwie kreseczki. Przyjrzyj się z bliska czy widzisz coś takiego.

Jest moja beta. 55000 w 6+2

reklama
Nooo czyli jesteś mają bratnią duszą w tym temacie. Bardzo mi przykro tyłu strat. 😔 Mam nadzieję, że ta ciąża da Ci szczęście ❤️
No niestety taki los
Kochana rowniez życzę szczęśliwej ciąży i mocno nudnych 9 miesięcy 😍
ja mam jakieś takie trochę oschle podejście w sensie że wiem jak częste są poronienia więc tak zawsze na chłodną głowę to przyjmowałam, mimo że historia bogata, gdyby nie to że mam 2 dzieci robiłabym badania czy to aby na pewno przypadek.

Do góry