reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Dla dziewczynki cybex priam petticoat, dla chłopca cybex e-priam rebellious
Chyba, że w między czasie nam coś nowego ładnego wypuszczą

A jak jakimś cudem bliźnięta to wtedy bugaboo donkey twin :)
Muszę później zobaczyć. Przy obu chłopcach mielismy stokke i bardzo sobie chwaliliśmy szczególnie dodatkowe gadżety.

Jeździłaś nim? To wózek do zdjęć i na idealnie równa powierzchnię :) długo się nas nim glowilam, bo bardzo mi się podobał, ale stwierdziłam, ze jest totalnie niepraktyczny i do lasu nim nie wjadę.
Ja miałam przy obu synach - przy jednym v3,przy drugim v4. Jest bardzo zwrotny,fajny na plaże,byłam bardzo zadowolona. Pewnie na wertepy,las niezbyt,ale do codziennego użytkowania jest super

Hej dziewczyny,

Witam się nieśmiało. Słaba kreseczka na teście; zrobiłam, bo miałam mieć 3 szczepienie na COVID. Zamiast na szczepienie poszłam na beta HCG i mam już wynik 25.7 U/l. Mam mutacje mthfr i pai1-4G. Skonsultowałam się z dwoma ginekologami. Jeden mówi, żeby nie brać heparyny bo to za wcześnie i niewiadomo co z tego będzie a drugi mówi, żeby brać 🤦‍♀️ Miałyście podobna sytuacje może? Co zrobilyscie? U którejś z Was tez był taki niski wynik? Ja mam cykle 31-32 dniowe, a dziś 29 dc.

Pozdrawiam 🙂

Ja co prawda heparynę muszę przyjmować z innego powodu, ale hematolog w moim przypadku kazał brać od razu od pozytywnej bety.

Załączniki

• 20211213_183344.jpg
    20211213_183344.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 111
Już od kilku lat odchodzi się słuchania serduszka na tak wczesnym etapie, ale pamietam, ze lekarz pokazywał mi na usg, ze jest takie migotanie. Rozumiem, że u Ciebie nic nie wspomniał? Serduszko zazwyczaj jest widoczne jako takie dwie kreseczki. Przyjrzyj się z bliska czy widzisz coś takiego.

Jest moja beta. 55000 w 6+2

reklama
Nooo czyli jesteś mają bratnią duszą w tym temacie. Bardzo mi przykro tyłu strat. 😔 Mam nadzieję, że ta ciąża da Ci szczęście ❤️
No niestety taki los
Kochana rowniez życzę szczęśliwej ciąży i mocno nudnych 9 miesięcy 😍
ja mam jakieś takie trochę oschle podejście w sensie że wiem jak częste są poronienia więc tak zawsze na chłodną głowę to przyjmowałam, mimo że historia bogata, gdyby nie to że mam 2 dzieci robiłabym badania czy to aby na pewno przypadek.

Do góry