reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Ja proponuję iść do innego lekarza za tydzień max. Ja miałam wizytę w piątek, według mojej apki było to 5+3 i był pęcherzyk i ciałko żółtkowe. Dostałam zdjęcie i wizyta we wtorek następny żeby zobwczyć czy jest zarodek i serduszko. 4 tygodnie to za długo na kolejną wizytę moim zdaniem.

Umówiłam się na przyszły wtorek, z polecenia kuzynki do lekarza w Łodzi. Jest ordynatorem w Medeorze, opinie ma dobre. Pojdziem i sprawdzim 😊
W tego mojego powiatowego ginekologia zwatpilam. Za dużo nie powiedział, ale gdybym miała już ochotę, to on może zwolnienie wypisać. Wtf, ochotę.

Hej dziewczyny,

Witam się nieśmiało. Słaba kreseczka na teście; zrobiłam, bo miałam mieć 3 szczepienie na COVID. Zamiast na szczepienie poszłam na beta HCG i mam już wynik 25.7 U/l. Mam mutacje mthfr i pai1-4G. Skonsultowałam się z dwoma ginekologami. Jeden mówi, żeby nie brać heparyny bo to za wcześnie i niewiadomo co z tego będzie a drugi mówi, żeby brać 🤦‍♀️ Miałyście podobna sytuacje może? Co zrobilyscie? U którejś z Was tez był taki niski wynik? Ja mam cykle 31-32 dniowe, a dziś 29 dc.

Pozdrawiam 🙂

Umówiłam się na przyszły wtorek, z polecenia kuzynki do lekarza w Łodzi. Jest ordynatorem w Medeorze, opinie ma dobre. Pojdziem i sprawdzim 😊
W tego mojego powiatowego ginekologia zwatpilam. Za dużo nie powiedział, ale gdybym miała już ochotę, to on może zwolnienie wypisać. Wtf, ochotę.
Wrzuć jeśli możesz zdj usg

Robiłam betę tydzień temu i wynosiła 31, pomyślałam, że zrobię dzisiaj i skontroluję przyrost w środę. Ale właśnie odebrałam wynik i wynosi 1096, więc nie wiem, czy chcę kłuć się jeszcze w środę, powyzej tysiąca i tak zwalnia. A wizyta już za nieco ponad tydzień.

Robiłam betę tydzień temu i wynosiła 31, pomyślałam, że zrobię dzisiaj i skontroluję przyrost w środę. Ale właśnie odebrałam wynik i wynosi 1096, więc nie wiem, czy chcę kłuć się jeszcze w środę, powyzej tysiąca i tak zwalnia. A wizyta już za nieco ponad tydzień.
Kiedy masz wizytę?

Hej dziewczyny,

Witam się nieśmiało. Słaba kreseczka na teście; zrobiłam, bo miałam mieć 3 szczepienie na COVID. Zamiast na szczepienie poszłam na beta HCG i mam już wynik 25.7 U/l. Mam mutacje mthfr i pai1-4G. Skonsultowałam się z dwoma ginekologami. Jeden mówi, żeby nie brać heparyny bo to za wcześnie i niewiadomo co z tego będzie a drugi mówi, żeby brać 🤦‍♀️ Miałyście podobna sytuacje może? Co zrobilyscie? U którejś z Was tez był taki niski wynik? Ja mam cykle 31-32 dniowe, a dziś 29 dc.

Pozdrawiam 🙂

Gratulacje ❤ Fantastycznie Cię tu widzieć ❤

reklama

Moim zdaniem nie ma sensu. Szczególnie, że przyrost jest bardzo dobry. Teraz już tylko USG

Do góry