reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Ja proponuję iść do innego lekarza za tydzień max. Ja miałam wizytę w piątek, według mojej apki było to 5+3 i był pęcherzyk i ciałko żółtkowe. Dostałam zdjęcie i wizyta we wtorek następny żeby zobwczyć czy jest zarodek i serduszko. 4 tygodnie to za długo na kolejną wizytę moim zdaniem.

Umówiłam się na przyszły wtorek, z polecenia kuzynki do lekarza w Łodzi. Jest ordynatorem w Medeorze, opinie ma dobre. Pojdziem i sprawdzim 😊
W tego mojego powiatowego ginekologia zwatpilam. Za dużo nie powiedział, ale gdybym miała już ochotę, to on może zwolnienie wypisać. Wtf, ochotę.

Hej dziewczyny,

Witam się nieśmiało. Słaba kreseczka na teście; zrobiłam, bo miałam mieć 3 szczepienie na COVID. Zamiast na szczepienie poszłam na beta HCG i mam już wynik 25.7 U/l. Mam mutacje mthfr i pai1-4G. Skonsultowałam się z dwoma ginekologami. Jeden mówi, żeby nie brać heparyny bo to za wcześnie i niewiadomo co z tego będzie a drugi mówi, żeby brać 🤦‍♀️ Miałyście podobna sytuacje może? Co zrobilyscie? U którejś z Was tez był taki niski wynik? Ja mam cykle 31-32 dniowe, a dziś 29 dc.

Pozdrawiam 🙂

Umówiłam się na przyszły wtorek, z polecenia kuzynki do lekarza w Łodzi. Jest ordynatorem w Medeorze, opinie ma dobre. Pojdziem i sprawdzim 😊
W tego mojego powiatowego ginekologia zwatpilam. Za dużo nie powiedział, ale gdybym miała już ochotę, to on może zwolnienie wypisać. Wtf, ochotę.
Wrzuć jeśli możesz zdj usg

Robiłam betę tydzień temu i wynosiła 31, pomyślałam, że zrobię dzisiaj i skontroluję przyrost w środę. Ale właśnie odebrałam wynik i wynosi 1096, więc nie wiem, czy chcę kłuć się jeszcze w środę, powyzej tysiąca i tak zwalnia. A wizyta już za nieco ponad tydzień.

Robiłam betę tydzień temu i wynosiła 31, pomyślałam, że zrobię dzisiaj i skontroluję przyrost w środę. Ale właśnie odebrałam wynik i wynosi 1096, więc nie wiem, czy chcę kłuć się jeszcze w środę, powyzej tysiąca i tak zwalnia. A wizyta już za nieco ponad tydzień.
Kiedy masz wizytę?

Hej dziewczyny,

Witam się nieśmiało. Słaba kreseczka na teście; zrobiłam, bo miałam mieć 3 szczepienie na COVID. Zamiast na szczepienie poszłam na beta HCG i mam już wynik 25.7 U/l. Mam mutacje mthfr i pai1-4G. Skonsultowałam się z dwoma ginekologami. Jeden mówi, żeby nie brać heparyny bo to za wcześnie i niewiadomo co z tego będzie a drugi mówi, żeby brać 🤦‍♀️ Miałyście podobna sytuacje może? Co zrobilyscie? U którejś z Was tez był taki niski wynik? Ja mam cykle 31-32 dniowe, a dziś 29 dc.

Pozdrawiam 🙂

Gratulacje ❤ Fantastycznie Cię tu widzieć ❤

reklama

Moim zdaniem nie ma sensu. Szczególnie, że przyrost jest bardzo dobry. Teraz już tylko USG

Do góry