Tak, trzeba przemywac solą, herbatą czarną albo swoim mlekiem. My też dostaliśmy na 7 dni krople Biodacyna i masaż kanalików robimy.Dziewczyny a czy waszym maluszką ropiały lub też ropieją oczka naszesz malutkiej od wczoraj bardzo
Przemywam jej 2 razy dzinnie solą bo położna jeszcze w szpitalu mowiła że używać jej 2 razy dziennie a tak to przegotowaną wodą dzisiaj może trochę lepiej ale po nocy ma okropnie ☹
reklama
Kupiłam wagę Esperanza https://www.mediaexpert.pl/agd-male...eneo_cid=2212a703-2c52-9d2c-680d-de70b2936adfOo a jaka to waga i za wiele milionow??
Kosztowała nie całe 90zl
A wcześniej ważyłaś na tej samej wadze?Aplikacje też mam i też liczyłam, ale tych pieluch jest tyle, że już mi się nie chce liczyć
A z wagą trochę się zmartwilam. Miałam ważyć raz na tydzień ale nie wytrzymałam i dziś ją zważyłam (po 4 dniach) i przybrała tylko 50g. Jest tylko na cycu od 3 dni i nie daje za każdym razem butelki z moim mlekiem na do jedzenie, a chyba powinnam.
Ja bym jeszcze powtórzyła, bo po moim widzę, że te przyrosty ma skokowe - czasem wydaje się, że za mało, później nagle za dużo i ostatecznie średnia wychodzi ok.
Ale na początku też dokarmiałam tym, co odciągnęłam.
Madziszy
Fanka BB :)
I jak dziewczyny które są przed narodzinami?
Widać światełko w tunelu?
Moja pierworodna ur się 2 dni po tetminie a 2 syn dzień po
Najbardziej śmieszy mnie to że przed narodzinami małej wszędzie widziałam wózki z noworodkami
Mała jest na świecie i teraz zdarza mi się nawet 5 razy dziennie widzieć kobitki w zaawansowanej ciąży tz . Takie chwilę przed rozwiązaniem
Najbardziej śmieszy mnie to że przed narodzinami małej wszędzie widziałam wózki z noworodkami
Mała jest na świecie i teraz zdarza mi się nawet 5 razy dziennie widzieć kobitki w zaawansowanej ciąży tz . Takie chwilę przed rozwiązaniem
Zflustrowana
Już tyle razy wydawało mi się że widzę światełko, że ten ból krocza że pojedynczy skurcz przemień się w ich większą ilość, że mdłości sprawia że zwymiotuje i organizm zacznie się oczyszczać, że brudzenie zamieni się w skrócona szyjkę i w wody płodowe. A tu nic.I jak dziewczyny które są przed narodzinami?
Przebłyski światła znikły.
Madziszy
Już tyle razy wydawało mi się że widzę światełko, że ten ból krocza że pojedynczy skurcz przemień się w ich większą ilość, że mdłości sprawia że zwymiotuje i organizm zacznie się oczyszczać, że brudzenie zamieni się w skrócona szyjkę i w wody płodowe. A tu nic.
Przebłyski światła a na
Na kiedy masz termin?Już tyle razy wydawało mi się że widzę światełko, że ten ból krocza że pojedynczy skurcz przemień się w ich większą ilość, że mdłości sprawia że zwymiotuje i organizm zacznie się oczyszczać, że brudzenie zamieni się w skrócona szyjkę i w wody płodowe. A tu nic.
Przebłyski światła znikły.
Ja to w tej ciąży zero objawów zbliżającego się porodu
No chyba że było mi mdło i nieraz zwracałam tak ok od 2 tyg przed i miałam lekką biegunkę i płakałam.....boziu ile ja płakała z byle powodu... od tego że nie mam objawów porodu po samo to że mąż pewnie uważa mnie za grubego morświna
I jak pamiętam na 5 dni przed dostałam takiego kopa że aż sama się śmiałam że jestwm w stanie na plecach szafe z 4 piętra znieść
A po tym nastąpił u mnie straszny głód i w dzień i w nocy i okropne zmęczenie całe dnie mogłam spać nawet nie zdarzały mi się nocne eskapady do wc co mnie zdziwiło
Tylko jeść i spać
A na 12h przed skurczami i zaczynajacym się porodem miała gęsią skórkę a jak coś mówiłam to chaotycznie jak by przez płacz
Teraz z perspektywy czasu to takie były objawy zbliżającego się porodu
Tak, na tej samej wadze. Zobacze za dwa dni czy coś się zmieniło.A wcześniej ważyłaś na tej samej wadze?
Ja bym jeszcze powtórzyła, bo po moim widzę, że te przyrosty ma skokowe - czasem wydaje się, że za mało, później nagle za dużo i ostatecznie średnia wychodzi ok.
Ale na początku też dokarmiałam tym, co odciągnęłam.
Zflustrowana
Termin mam na jutro.
Dziś skończyłam przemeblowanie u córek. Teraz męczy mnie bol głowy. Chwilę odpocząć muszę i spacerkiem 7 no teraz 10 minut do szkoły idę, muszę wypisać moje dzieci ze świetlicy. Bo nie korzystają a płacić trzeba
Dziś skończyłam przemeblowanie u córek. Teraz męczy mnie bol głowy. Chwilę odpocząć muszę i spacerkiem 7 no teraz 10 minut do szkoły idę, muszę wypisać moje dzieci ze świetlicy. Bo nie korzystają a płacić trzeba
Madziszy
Ja się z siebie śmieje do męża że jeśli jeszcze kiedyś trafi nam się boboTermin mam na jutro.
To teraz pewnie urodzi się co do dnia w terminie bo rak jak pisałam
Pierworodna 2 dni po 17 lat temu
Pierwszy syn 2 dni przed 15 lat temu
Drugi syn dzień po terminie 5 lat temu
I druga córcia teraz dzień przed
Więc kolejne będzie idealnie w punkt
reklama
Zflustrowana
To idąc tym tropem myślenia urodzę to moje trzecie dziecko 5 dni po terminie.Ja się z siebie śmieje do męża że jeśli jeszcze kiedyś trafi nam się bobo
To teraz pewnie urodzi się co do dnia w terminie bo rak jak pisałam
Pierworodna 2 dni po 17 lat temu
Pierwszy syn 2 dni przed 15 lat temu
Drugi syn dzień po terminie 5 lat temu
I druga córcia teraz dzień przed
Więc kolejne będzie idealnie w punkt
Pierwsze 8 lat temu 8 dni po terminie.
Drugie 7 lat temu 7 dni po terminie.
Teraz trzecie ..... Liczę że to chłopczyk to nie będzie jak siostry się ociągał.