reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Moja tak samo dlatego kupiłam wagę i będę ja co tydzień ważyć. Nie dokarmiam już mm więc nie wiem ile zjada. Czasem widzę, że rzeczywiście je, słychać jak połyka i czuje, że z pełnej piersi zrobiła się miękka, a czasem jak piersi nie są przepełnione to niby coś tam ciumka ale ile zjada to nie wiem.
Ja wczoraj odciagnelam pokarm i mały wypił ok 40 ml

Moja tak samo dlatego kupiłam wagę i będę ja co tydzień ważyć. Nie dokarmiam już mm więc nie wiem ile zjada. Czasem widzę, że rzeczywiście je, słychać jak połyka i czuje, że z pełnej piersi zrobiła się miękka, a czasem jak piersi nie są przepełnione to niby coś tam ciumka ale ile zjada to nie wiem.
Ja też kupiłam wagę. Położna mówiła, że to przesada, ale jestem dużo spokojniejsza. Już mnie stresowało to liczenie zassań i połknięć. Wolę sobie serial obejrzeć przy karmieniu :) Jednak butelka ma ten plus, że widać ile ubywa. Teraz ściągnęłam jeszcze aplikację i po prostu oznaczam jak długo wisi na cycu i ile jest brudnych pieluch.

Dziewczyny a czy waszym maluszką ropiały lub też ropieją oczka naszesz malutkiej od wczoraj bardzo
Przemywam jej 2 razy dzinnie solą bo położna jeszcze w szpitalu mowiła że używać jej 2 razy dziennie a tak to przegotowaną wodą dzisiaj może trochę lepiej ale po nocy ma okropnie ☹

Dzis moj wielki dzien terminu porodu….
Hahaha jak go zapamietac jak sie nie urodzi tego dnia?😂

Milej niedzieli, przygotowan, dobrego snu, spokojnego karmienia i przybierania na wadze maluszkow:)
U mnie zasada w szpitalu w którym Rodziłam że w dniu terminu trzeba się wstawić na ktg i badania
Ale mała postanowiła wyjść jeden dzień przed 😄
A u ciebie jak jest?

U mnie zasada w szpitalu w którym Rodziłam że w dniu terminu trzeba się wstawić na ktg i badania
Ale mała postanowiła wyjść jeden dzień przed 😄
A u ciebie jak jest?
Tz ja miała termin na 15.08 więc wypadało święto to kazali przyjść na izbę przyjęć
A jak w normalny dzień od poniedziałku do piątku to do poradni patologi ciąży

Dziewczyny a czy waszym maluszką ropiały lub też ropieją oczka naszesz malutkiej od wczoraj bardzo
Przemywam jej 2 razy dzinnie solą bo położna jeszcze w szpitalu mowiła że używać jej 2 razy dziennie a tak to przegotowaną wodą dzisiaj może trochę lepiej ale po nocy ma okropnie ☹
Nam ropiało po tych naświetlaniach na żółtaczkę - pewnie przez te okularki. Najpierw sól - była lekka poprawa, później pediatra zapisał krople i kazał masować oko od strony noska.

Oo a jaka to waga i za wiele milionow??

reklama
Do góry