A co Ty, nie ma terminow przed moim porodem. A po terminie juz szpital. Sama znalazlam w apce termin na dzis jakims cudem o ile zaraz nie zadzwonia go odwolac … w innym miejscu na drugim koncu miasta ale jade!No dzień pourlopowy jest faktycznie mocno zagrożony
No ale dobra i co teraz? Przebukują Ci to na inny termin?
reklama
Tak, na szczęście zrobił się wyraźnie mniej żółty. Tylko się męczymy w te upaly - już nie wiem jak go ubierać. Trochę jesteśmy niewyspani, ale nie narzekam, bo na razie ładnie je i przybiera na wadze. Wczoraj skończył 3 tygodnie i waży 4200@zrzeda i jak tam już zaklimatyzowani w domu już po eskapadach w szpitalu?
Zflustrowana
Fanka BB :)
Cześć. Dobrze to słyszeć. Trzymajcie się.Tak, na szczęście zrobił się wyraźnie mniej żółty. Tylko się męczymy w te upaly - już nie wiem jak go ubierać. Trochę jesteśmy niewyspani, ale nie narzekam, bo na razie ładnie je i przybiera na wadze. Wczoraj skończył 3 tygodnie i waży 4200
Współczuję taki maluszek w upał i Ty tak samo nie najbardziej komfortowo. Ale zaraz pewnie sie skonczy! Oby!Tak, na szczęście zrobił się wyraźnie mniej żółty. Tylko się męczymy w te upaly - już nie wiem jak go ubierać. Trochę jesteśmy niewyspani, ale nie narzekam, bo na razie ładnie je i przybiera na wadze. Wczoraj skończył 3 tygodnie i waży 4200
Super wieści, oby tak dalej
Piękna waga!!!
Super. My w bloku mieszkamy to też gorączka daje się we znakiTak, na szczęście zrobił się wyraźnie mniej żółty. Tylko się męczymy w te upaly - już nie wiem jak go ubierać. Trochę jesteśmy niewyspani, ale nie narzekam, bo na razie ładnie je i przybiera na wadze. Wczoraj skończył 3 tygodnie i waży 4200
Zflustrowana
Znam to z autopsji. Blok środkowe mieszkanie na piętrze. Upały ponad 30. W oknach zasłony by nie grzało od szyb. Dopiero co urodzony dzidziuś. Na szczebelkach od łóżeczka wilgotna pieluszka. Wietrzenie pomieszczeń gdy tylko chłodniej. Dobrze że przy upałach są też burze, każda przynosiła ulgę.Super. My w bloku mieszkamy to też gorączka daje się we znaki
ooo tak środkowe ale na pierwszymZnam to z autopsji. Blok środkowe mieszkanie na piętrze. Upały ponad 30. W oknach zasłony by nie grzało od szyb. Dopiero co urodzony dzidziuś. Na szczebelkach od łóżeczka wilgotna pieluszka. Wietrzenie pomieszczeń gdy tylko chłodniej. Dobrze że przy upałach są też burze, każda przynosiła ulgę.
Zflustrowana
W środkowych sąsiedzi jeszcze ogrzewają. Więc wiem co czujesz.ooo tak środkowe ale na pierwszym
reklama
Zflustrowana
Ciągnie mnie w pachwinach po obu stronach.
I sobie wkręcam że to już niedługo do porodu. Każda nowość, kłucie, pojedynczy skurcz i mam nadzieję że to już i oblatuje mnie strach. A jak rano wstaje to czasem zapominam że w ciąży jestem. Przypomina mi o tym brzuch lub kopniak już jeśli dłużej śpię.
I sobie wkręcam że to już niedługo do porodu. Każda nowość, kłucie, pojedynczy skurcz i mam nadzieję że to już i oblatuje mnie strach. A jak rano wstaje to czasem zapominam że w ciąży jestem. Przypomina mi o tym brzuch lub kopniak już jeśli dłużej śpię.