reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

Tak dziewczyny, nie pisałam wczesniej bo było we mnie tyle emocji. Urodziłam przez CC 36660, 56 cm. Jestem zmęczona, obolała ale bardzo szczęśliwa. W sumie od CC maly był cały czas ze mna do tej pory. Przystawialam do piersi, nawet nieźle mu szło. Cieszę się, że jestem już po.
Dziękuję za gratulacje 🤩
Cudownie 🥰 gratulacje!!!

reklama
Tak dziewczyny, nie pisałam wczesniej bo było we mnie tyle emocji. Urodziłam przez CC 36660, 56 cm. Jestem zmęczona, obolała ale bardzo szczęśliwa. W sumie od CC maly był cały czas ze mna do tej pory. Przystawialam do piersi, nawet nieźle mu szło. Cieszę się, że jestem już po.
Dziękuję za gratulacje 🤩
Gratulacje! Trzymajcie się zdrowo 🥳

Dziękuję za gratulacje 🤩
Serdeczne gratulacje 👏👏👏

Dziękuję za gratulacje 🤩
Gratulujemy i dużo zdrówka dla was.

Cześć czy któraś z was miała brązowe plamienie przed porodem. To bardziej takie brudzenie w moim przypadku. Od dwóch trzech dni mam też pojedyncze skurcze trwają parę sekund. Pojawiają się kilka razy w ciągu dnia. Czuję też ruchy maluszka. Trochę się tym stresuje bo moja po lekarka na urlopie i jak coś to muszę na szpital, a nie chce by mnie tam zatrzymali niepotrzebnie. Miałam łożysko na przedniej ścianie które niby się podniosło, a w sieci przeczytałam że to może być od łożyska i teraz to już chyba będę tylko odpoczywać, a nie za bardzo potrafię.

Cześć czy któraś z was miała brązowe plamienie przed porodem. To bardziej takie brudzenie w moim przypadku. Od dwóch trzech dni mam też pojedyncze skurcze trwają parę sekund. Pojawiają się kilka razy w ciągu dnia. Czuję też ruchy maluszka. Trochę się tym stresuje bo moja po lekarka na urlopie i jak coś to muszę na szpital, a nie chce by mnie tam zatrzymali niepotrzebnie. Miałam łożysko na przedniej ścianie które niby się podniosło, a w sieci przeczytałam że to może być od łożyska i teraz to już chyba będę tylko odpoczywać, a nie za bardzo potrafię.
Ja bym jednak pojechala na szpital wiesz? Cokolwiek Cie niepokoi jedz. Sprawdzą to.

Ja miałam - właśnie nie krew, tylko takie podbarwienie na brązowo. I to nawet nie przed samym porodem. Chyba na początku 38. Tc. Dzwoniłam wtedy do położnej i powiedziała, żeby obserwować skurcze i ruchy.

Dziękuję za gratulacje 🤩
Gratulacje Mamusiu💓💓💓💓

reklama
Do góry