Cudownie gratulacje!!!Tak dziewczyny, nie pisałam wczesniej bo było we mnie tyle emocji. Urodziłam przez CC 36660, 56 cm. Jestem zmęczona, obolała ale bardzo szczęśliwa. W sumie od CC maly był cały czas ze mna do tej pory. Przystawialam do piersi, nawet nieźle mu szło. Cieszę się, że jestem już po.
Dziękuję za gratulacje
reklama
Gratulacje! Trzymajcie się zdrowoTak dziewczyny, nie pisałam wczesniej bo było we mnie tyle emocji. Urodziłam przez CC 36660, 56 cm. Jestem zmęczona, obolała ale bardzo szczęśliwa. W sumie od CC maly był cały czas ze mna do tej pory. Przystawialam do piersi, nawet nieźle mu szło. Cieszę się, że jestem już po.
Dziękuję za gratulacje
MatkaJoanna
Fanka BB :)
Serdeczne gratulacjeTak dziewczyny, nie pisałam wczesniej bo było we mnie tyle emocji. Urodziłam przez CC 36660, 56 cm. Jestem zmęczona, obolała ale bardzo szczęśliwa. W sumie od CC maly był cały czas ze mna do tej pory. Przystawialam do piersi, nawet nieźle mu szło. Cieszę się, że jestem już po.
Dziękuję za gratulacje
Zflustrowana
Gratulujemy i dużo zdrówka dla was.Tak dziewczyny, nie pisałam wczesniej bo było we mnie tyle emocji. Urodziłam przez CC 36660, 56 cm. Jestem zmęczona, obolała ale bardzo szczęśliwa. W sumie od CC maly był cały czas ze mna do tej pory. Przystawialam do piersi, nawet nieźle mu szło. Cieszę się, że jestem już po.
Dziękuję za gratulacje
Zflustrowana
Cześć czy któraś z was miała brązowe plamienie przed porodem. To bardziej takie brudzenie w moim przypadku. Od dwóch trzech dni mam też pojedyncze skurcze trwają parę sekund. Pojawiają się kilka razy w ciągu dnia. Czuję też ruchy maluszka. Trochę się tym stresuje bo moja po lekarka na urlopie i jak coś to muszę na szpital, a nie chce by mnie tam zatrzymali niepotrzebnie. Miałam łożysko na przedniej ścianie które niby się podniosło, a w sieci przeczytałam że to może być od łożyska i teraz to już chyba będę tylko odpoczywać, a nie za bardzo potrafię.
Ja bym jednak pojechala na szpital wiesz? Cokolwiek Cie niepokoi jedz. Sprawdzą to.Cześć czy któraś z was miała brązowe plamienie przed porodem. To bardziej takie brudzenie w moim przypadku. Od dwóch trzech dni mam też pojedyncze skurcze trwają parę sekund. Pojawiają się kilka razy w ciągu dnia. Czuję też ruchy maluszka. Trochę się tym stresuje bo moja po lekarka na urlopie i jak coś to muszę na szpital, a nie chce by mnie tam zatrzymali niepotrzebnie. Miałam łożysko na przedniej ścianie które niby się podniosło, a w sieci przeczytałam że to może być od łożyska i teraz to już chyba będę tylko odpoczywać, a nie za bardzo potrafię.
Ja miałam - właśnie nie krew, tylko takie podbarwienie na brązowo. I to nawet nie przed samym porodem. Chyba na początku 38. Tc. Dzwoniłam wtedy do położnej i powiedziała, żeby obserwować skurcze i ruchy.Cześć czy któraś z was miała brązowe plamienie przed porodem. To bardziej takie brudzenie w moim przypadku. Od dwóch trzech dni mam też pojedyncze skurcze trwają parę sekund. Pojawiają się kilka razy w ciągu dnia. Czuję też ruchy maluszka. Trochę się tym stresuje bo moja po lekarka na urlopie i jak coś to muszę na szpital, a nie chce by mnie tam zatrzymali niepotrzebnie. Miałam łożysko na przedniej ścianie które niby się podniosło, a w sieci przeczytałam że to może być od łożyska i teraz to już chyba będę tylko odpoczywać, a nie za bardzo potrafię.
Gratulacje MamusiuTak dziewczyny, nie pisałam wczesniej bo było we mnie tyle emocji. Urodziłam przez CC 36660, 56 cm. Jestem zmęczona, obolała ale bardzo szczęśliwa. W sumie od CC maly był cały czas ze mna do tej pory. Przystawialam do piersi, nawet nieźle mu szło. Cieszę się, że jestem już po.
Dziękuję za gratulacje
Zflustrowana
Szpital trochę problematyczny, więc dziś wezmę prysznic będę się oszczędzać. Zadzwonię do mojego i powiem żeby na jutro brał wolne, jak się nie uda to zorganizuję inna opiekę dla dzieci. I dopiero pojadę.Ja bym jednak pojechala na szpital wiesz? Cokolwiek Cie niepokoi jedz. Sprawdzą to.
reklama
Zflustrowana
No to obserwuje i odpoczywam jak coś to jutro pojadę.Ja miałam - właśnie nie krew, tylko takie podbarwienie na brązowo. I to nawet nie przed samym porodem. Chyba na początku 38. Tc. Dzwoniłam wtedy do położnej i powiedziała, żeby obserwować skurcze i ruchy.