reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Skoro wesela chcą od maja przywrócic to powinni też coś w tym temacie zrobić...
Pożyjemy zobaczymy...
Ja dziś coś nie mam apetytu🙄

Wesela od maja ? Tez nie słyszałam ale możliwe ze tak :) oj ja mialam w maju w tamtym roku wesele 23 maja i byłam przygotowana na wesele w domu a tu 20 maja dowiedzialam sie ze mi zrobią w restauracji 3 dni przed weselem :p ale i tak wesele tylko dla najblizszej rodziny byly bo więcej osób nie było dopuszczalne... :( Ale i tak było super a teraz juz prawie rok mija 🤩🤩

reklama
Wesela od maja ? Tez nie słyszałam ale możliwe ze tak :) oj ja mialam w maju w tamtym roku wesele 23 maja i byłam przygotowana na wesele w domu a tu 20 maja dowiedzialam sie ze mi zrobią w restauracji 3 dni przed weselem :p ale i tak wesele tylko dla najblizszej rodziny byly bo więcej osób nie było dopuszczalne... :( Ale i tak było super a teraz juz prawie rok mija 🤩🤩
No słyszałam ale to na razie spekulacje, zależy czy nadejdzie ta 3 fala czy nie...
Moja przyjaciółka ślubuję pod koniec kwietnia i też nie wie do końca czy się w ogóle odbędzie... I weź się tu u szykuj...

No słyszałam ale to na razie spekulacje, zależy czy nadejdzie ta 3 fala czy nie...
Moja przyjaciółka ślubuję pod koniec kwietnia i też nie wie do końca czy się w ogóle odbędzie... I weź się tu u szykuj...
współczuję koleżance bo wiem jak ją to musi stresować. Ale będzie dobrze . Musi byc :)

współczuję koleżance bo wiem jak ją to musi stresować. Ale będzie dobrze . Musi byc :)
Szczerze to ja bym się tak nie zdecydowała na ślub dla rodziny w takiej sytuacji... Te nerwy czy w ogóle będą mogli mieć wesele... Odradzałam jej, ale narzeczony uparty jak osioł i to ich decyzja że czekają teraz jak na ścięcie 😒
Ogólnie jestem świadkiem ale jestem nastawiona ze tylko w kościele będę a na weselu już nie, boję się takiego zbiorowiska... Chyba że zrobią limit jak ostatnio to jeszcze

Wręcz jest sporawy już ale cieszy mnie to a nie martwi po moich przejściach z ciążami ❤ niech rośnie ile potrzebuje 🙂
Cieszmy się z naszych brzuszków i bądźmy z nich dumne bo to jedyny czas kiedy mamy je duże, bez znaczenia czy tłuszczykowe czy nie, to są ciążowe i każdy się rozczula tylko🤪😁
Ja mam największy z 3 ciąż, wiadomo więcej już kg miałam na stracie ale wcale się tym nie przejmuje 😋 ciążowy? Ciążowy i tyle 🤣

reklama
Do góry