Pappa wynosi 0,289 Mom i poszerzył diagnostyke w kierunku Hipotrofii płoduOj tak, ja lepiej funkcjonuje na niższym ciśnieniu atmosferycznym,jak jest wysokie to jestem nie do życia...
@Edyta1244 a co konkretnie się nie podobało lakerzowi?
reklama
To znaczy że pappa wynosi 0,289 MoM, wolne BhcG 1,190 i dlatego poszerzył diagnostyke w kierunku Hipotrofii płoduA co to znaczy bardzo słabe? Mi też test Pappa wyszedł gorzej niż samo USG, ale nic nie dostałam od lekarza. Jutro mam wizytę, może spytam jeszcze raz. Biorę tylko najniższą dawkę Euthyroxu, ale to z powodu wyników hormonu TSH.
Madziowy90
Fanka BB :)
Coś w tym musi być ..aż głowa boli gdy jest za wysokieOj tak, ja lepiej funkcjonuje na niższym ciśnieniu atmosferycznym,jak jest wysokie to jestem nie do życia...
@Edyta1244 a co konkretnie się nie podobało lakerzowi?
Kawabezmleka
Pappa wynosi 0,289 Mom i poszerzył diagnostyke w kierunku Hipotrofii płodu
tzn co za badania miałaś jeszcze? bo ja mam praktycznie identyczne wyniki i mam tylko wynik na prenatalnych, że ryzyko zahamowania wzrostu 1:37 i preeklampsji 1:42To znaczy że pappa wynosi 0,289 MoM, wolne BhcG 1,190 i dlatego poszerzył diagnostyke w kierunku Hipotrofii płodu
Kawabezmleka
ja też biorę 150mg na noc od 14 tyg. Mnie specjalista od prenatalnych powiedział, że Acard powinien uchronić przed stanem przedrzucawkowym a jedno się z drugim łączy. Czytałam też wytyczne PTGiP i tam też określają, że przy włączeniu acardu przed 16tc ryzyko spada nawet o 80%Witam kochane, badania testu Pappa wyszly mi bardzo słabo i lekarz przepisał Acard 150, czy któraś z was też bierze? Bardzo się martwi czy będzie wszystko okej
Kawabezmleka
ja miałam wybrane Laura albo Sara. Ale będzie chłopiecAle zazdroszcze a Tak można często robić Usg? Dla dziewczynki jakie macie wybrane imię? Może mi się coś spodoba
Madziowy90
Coś mi się wydaje że teraz u mnie będzie chłopiec bo już w domku mam dziewczynkę Ole czas pokaże aby tylko dzidzia była zdrowa i przy porodzie bylo wszystko ok. Przez tą zarazę tylko się denerwuje jak to będzie...ja miałam wybrane Laura albo Sara. Ale będzie chłopiec
Kamirozi
tez sie denerwuje jestem astmatykiem i nie wyobrazam sobie rodzic z zaslonieta twarza dodatkowo jak sie denerwuje to sie dusze i martwie sie ze jak bede sama bez meza to bede sie dusila bo nie bedzie mial mnie kto uspokoic mam nadzieje ze do wakacji cos sie zmieni w tej kwestiiCoś mi się wydaje że teraz u mnie będzie chłopiec bo już w domku mam dziewczynkę Ole czas pokaże aby tylko dzidzia była zdrowa i przy porodzie bylo wszystko ok. Przez tą zarazę tylko się denerwuje jak to będzie...
reklama
Madziowy90
Oj oby żeby to się wszystko uspokoiło żebyśmy mogły z mezami rodzic przy boku. Może będzie dobrze☺tez sie denerwuje jestem astmatykiem i nie wyobrazam sobie rodzic z zaslonieta twarza dodatkowo jak sie denerwuje to sie dusze i martwie sie ze jak bede sama bez meza to bede sie dusila bo nie bedzie mial mnie kto uspokoic mam nadzieje ze do wakacji cos sie zmieni w tej kwestii