chyba można ;P nie prosze o to ale mam i jestem badrdzo zadowolona z tego a powiedz mi ty chodzisz na NFZ czy prywatnie ? Ja jeszcze mam niestety torbiel na lewym jajniku i to musimy dodatkowo monitorowac wiec i tak musi byc usg :/ imię dla dziewczynki Sonia lub Oliwka . Ale niektorzy mówią że Sonia imie dla pieska.... I też bym sie pewnie jeszcze zastanawialaAle zazdroszcze a Tak można często robić Usg? Dla dziewczynki jakie macie wybrane imię? Może mi się coś spodoba
reklama
Kamirozi
Fanka BB :)
Hej ja mam termin na 2 sierpnia. A jesli chodzi o ruchy dziecka to bedzie jeszcze fajniejCześć,
ja też jestem sierpniową mamą - z usg na 3 sierpnia, więc u mnie już 17 tydzień już poczułam pierwsze ruchy w zeszłym tygodniu, dość zabawne uczucie jak się tak coś porusza w brzuchu
Kamirozi
Ja adoptowalam kotka o imkeniu sonia i niestety ludzie czesto nadaja to imie zwierzętąchyba można ;P nie prosze o to ale mam i jestem badrdzo zadowolona z tego a powiedz mi ty chodzisz na NFZ czy prywatnie ? Ja jeszcze mam niestety torbiel na lewym jajniku i to musimy dodatkowo monitorowac wiec i tak musi byc usg :/ imię dla dziewczynki Sonia lub Oliwka . Ale niektorzy mówią że Sonia imie dla pieska.... I też bym sie pewnie jeszcze zastanawiala
Ja moge polecic imie mojej coreczki Natasza
TSH niby w normie ale 0.54, dolna granica. Ft3 od 3.8 ja mam 4,5Czy ktoras z Was miała sytuacje niskie ft3 i tsh w normie?
Ft 4 znowu max do 14, ja mam 12
AntyTG brak. Za to antyTPO 160
Zobaczę co moja gin i Endo na to:/
Witam, widzę ze podobnie mamy terminHej ja mam termin na 2 sierpnia. A jesli chodzi o ruchy dziecka to bedzie jeszcze fajniej
Natasza bardzo ładne tez mało spotykane imie, przynajmniej tutaj u nasJa adoptowalam kotka o imkeniu sonia i niestety ludzie czesto nadaja to imie zwierzętą
Ja moge polecic imie mojej coreczki Natasza
Madziowy90
No pewnie jeśli jest taka możliwość to trzeba korzystactym bardziej przy torbielu.chyba można ;P nie prosze o to ale mam i jestem badrdzo zadowolona z tego a powiedz mi ty chodzisz na NFZ czy prywatnie ? Ja jeszcze mam niestety torbiel na lewym jajniku i to musimy dodatkowo monitorowac wiec i tak musi byc usg :/ imię dla dziewczynki Sonia lub Oliwka . Ale niektorzy mówią że Sonia imie dla pieska.... I też bym sie pewnie jeszcze zastanawiala
Prywatnie mam w Lux Med wykupilam pakiet i mam wszystko w jednym miejscu. Oo Oliwka podoba mi się☺
Ale mi dzidzia szaleje w brzuszkuciekawe kogo ja tam mam☺
reklama
No pewnie jeśli jest taka możliwość to trzeba korzystactym bardziej przy torbielu.
Prywatnie mam w Lux Med wykupilam pakiet i mam wszystko w jednym miejscu. Oo Oliwka podoba mi się☺
Ale mi dzidzia szaleje w brzuszkuciekawe kogo ja tam mam☺
Mówią ze na NFZ jest właśnie tylko parę usg a prywatnie wiecej.
My jak robimy usg to tak samo, mały caly czas sie rusza i trudno go zmierzyć ale ja tego narazie tak nie czuje .