M
madziejkaa359
Gość
A tak poza tym, mam taką ochotę na maka ze chyba dzisiaj po wizycie sobie sprezentuje potrójnego makczikena .... [emoji85]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie też zazwyczaj prawa. Chociaż mówiłam że piersi mnie przestały boleć, to w nocy dały popalić, bo ból wrócił..Swędzenie to dla mnie też coś nowego dzisiaj prawa to myślałam że mnie wykończy ani się podrapać ani nic
Trzymaj się, u mnie wtedy też tak było. Zero objawów nieszczęścia i też przeżyłam szok.Dziewczyny, żegnam się z wami. Na wczorajszym USG nie było już akcji serca... Wg aplikacji to był 8+3, wg USG wiek był ten sam, więc serduszko musiało przestać bić dopiero co... Nie miałam żadnych plamień ani niepokojących objawów, więc tym bardziej szok. Czekam teraz na krwawienie, a jeżeli do przyszłego tygodnia nic się nie zacznie, idę na zabieg.
Ściskam was mocno i mam nadzieję, że już nie będzie takich smutnych wiadomości wśród was.
Ja też.... Uwielbiam [emoji3590]A tak poza tym, mam taką ochotę na maka ze chyba dzisiaj po wizycie sobie sprezentuje potrójnego makczikena .... [emoji85]
Moja w szkole już, ja już po śniadanku i teraz odpoczywam do 12:30Jedyny plus że pierworodny wstał po 6 to to , że już mięso w piekarniku. Ja ubrana. Śniadanie gotowe. Teraz młodego ogarnąć i ....w sumie to się położę, niech skacze po mnie