reklama
Pełna nadzieji
Fanka BB :)
To prawda... Ja też jestem spokojniejsza mimo plamien. Owszem nerwy są bo to normalne, ale za 1 razem to był płacz wręcz a teraz kładę się i po prostu leżę.Dziewczyny musi być dobrze. Ja co kilka dni plamienia lekarz mówi że nie wiadomo skąd to. Już jak po nocy widzę plamienie to nie mam takich nerwów jak na początku. Co ma być to bedzie nie zmienimy nic. Trzeba uważać na siebie i robaczki pod serduszkiem. Ale nie zwariować bo to nie pomaga. [emoji8] trzymam kciuki za wszystkie które dziś zobaczą swoje kruszynki niech ich serduszka biją z wielką siłą i miłością do swoich mamuś [emoji8] miłego dnia [emoji3059]
Cześć dziewczyny. Pobudka i takie złe wieści czytam od rana aż zaczynam się zastanawiać czy nie iść w międzyczasie jeszcze do jakiegoś lekarza sprawdzić czy wszystko jest ok... Choć te USG niby jest bezpieczne to nie chciałabym za często go robić, a z drugiej strony, ta niepewność...
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Łącze się w bólu choć nie tak mocnym jak Twój ... wieczorem Glowa bolala, rano ledwo oko otworzyłam i juz czułam, że mnie rypie ... gdyby tylko człowiek mógł 2 Ibupromy zapodać to byłoby pieknie [emoji849] pogoda mnie zabijaCześć dziewczyny, u mnie też okropna noc. I w sumie wieczór. Ból głowy nie do zniesienia... Rano zasnęłam dopiero z mokrym ręcznikiem na głowie. Niestety ale paracetamol na mnie nie działa kompletnie [emoji853]
.. dopiero co bylo na minusie , a dziś wiosna [emoji33]
anula88
W jakim wieku pierworodny ?Jedyny plus że pierworodny wstał po 6 to to , że już mięso w piekarniku. Ja ubrana. Śniadanie gotowe. Teraz młodego ogarnąć i ....w sumie to się położę, niech skacze po mnie [emoji23]
anula88
Spokojnie to może chwilę potrwać [emoji849] z tego co widzę jeszcze nie ma .Dzień dobry! Trzymam kciuki za wizyty dziewczyny!
btw, co z tym wątkiem zamkniętym?
Dziewczyny, żegnam się z wami. Na wczorajszym USG nie było już akcji serca... Wg aplikacji to był 8+3, wg USG wiek był ten sam, więc serduszko musiało przestać bić dopiero co... Nie miałam żadnych plamień ani niepokojących objawów, więc tym bardziej szok. Czekam teraz na krwawienie, a jeżeli do przyszłego tygodnia nic się nie zacznie, idę na zabieg.
Ściskam was mocno i mam nadzieję, że już nie będzie takich smutnych wiadomości wśród was.
Bardzo mi przykro , sciskam was mocno.
Trzymam kciuki.Dzisiaj dzien mojej wizyty, idę na 16. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, chociaż po tych złych informacjach w głowie oczywiście same zle myśli.
To wyobrazcie sobie ze u mnie nastepne usg ma byc za 10 tygodni [emoji2360] jezeli nie zniosa restrykcji to noe bede mogla pojsc na te ich funny echo bo go noe robia. Moze polozna sie zlituje i podejrzy po 14 tyg czy serduszko bije. Zeby miec dokladniejsze usg musze pojechac do ginekologa az 2h drogi do Niemiec.
Czekamy aż aniaslu się odezwie. Oliqa listę podała.btaknwiec czekamy.W jakim wieku pierworodny ?
Pierworodny ma 10 mcy
A tak poza tym, mam taką ochotę na maka ze chyba dzisiaj po wizycie sobie sprezentuje potrójnego makczikena .... [emoji85]
My wczoraj byliśmy w sklepie i z okazji dnia dziadka i babci kupiliśmy toffifi to zrobiłam wielkie oczy i spojrzałam na męża on na to co tez chcesz a ja tylko ze TAK
reklama