reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Dzisiaj dzien mojej wizyty, idę na 16. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, chociaż po tych złych informacjach w głowie oczywiście same zle myśli. :(
Też mam dziś wizytę na 17. Jestem przerażona [emoji45] ostatnio piersi aż tak bardzo nie bolą i bardzo się martwię.

Dziewczyny a ja dzisiaj od rana jestem trochę przerażona.. bo wstałam taka "wypoczęta, pełna życia". Nie czuję takiego dziwnego uczucia ciepła (nie wiem jak to określić to takie specyficzne uczucie jakie posiadam w ciąży).. piersi co prawda bolą, ale już sobie zaczynam wkręcać. Nawet chyba wraca mi ochota na kawę a miałam totalny odrzut... :( eh a wizyta dopiero 1.02 a USG 12.02...

Hejka, ja po wizycie wczoraj wieczorem. Z Om 11+6 dzieciaczek ma 4,9 cm ale zero współpracy przy usg doktor powiedział tylko ze ma ładne stopy bo ciągle się chował i ustawiał stopami. Za tydzień prenatalne to mnie nie męczył za bardzo. Najważniejsze że dzidzia rośnie a serduszko bije.
Także dziewczyny jestem dobrej myśli.

Aaa jeszcze apropos spania, miałam też z tym problemy ale to jest tak że jak w dzień leniuchuje to w nocy są problemy a jak jestem w pracy to przesypiam noc normalnie. Kupiłam sobie poduch do spania na próbę z biedry i powiem wam że super pomysł. Nie drętwieją mi tak ręce i ogólnie jakoś lepiej.

Dzisiaj dzien mojej wizyty, idę na 16. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, chociaż po tych złych informacjach w głowie oczywiście same zle myśli. :(
Hej, ja mam dziś usg o 16.45. Też nie umiem pozbyć się z mojej głowy złych myśli [emoji17]. Raz jest lepiej myślę sobie, że wszystko będzie dobrze po co się martwię a raz nachodzą mnie czarne myśli. Na pewno przed wejściem będę się stresować czy dzidziulek żyje ... wiecie co jest dziwne? W poprzednich ciążach aż tak bardzo nie przeżywałam byłam dobrze nastawiona a teraz jestem taka wyczulona i największe mam obawy.

Dzień dobry 🙂
Ja dzisiaj też fiksuje😑 nie mam mdłości z rana ale wczoraj miałam to samo i wieczorem jak mnie chwyciło i przytuliłam się do wc to mąż musiał mi już pomoc wstać i iść do łóżka 🤢🤮🤢🤮 . Masakra..
Tak źle i tak nie dobrze.. 🤦‍♀️🤦‍♀️

Hej, ja mam dziś usg o 16.45. Też nie umiem pozbyć się z mojej głowy złych myśli [emoji17]. Raz jest lepiej myślę sobie, że wszystko będzie dobrze po co się martwię a raz nachodzą mnie czarne myśli. Na pewno przed wejściem będę się stresować czy dzidziulek żyje ... wiecie co jest dziwne? W poprzednich ciążach aż tak bardzo nie przeżywałam byłam dobrze nastawiona a teraz jestem taka wyczulona i największe mam obawy.
Ja mam dokładnie to samo. Wcześniej nie myslalam aż tak intensywnie a w tej ciazy co chwilę się zastanawiam czy na pewno coś jest nie tak... ale na przestrzeni ostatniego roku nasluchalam się tyle tragicznych historii i jeszcze teraz tutaj, że ciężko pozbyć się myśli. Z jednej strony pojawia się mysl że no przecież musi być dobrze, a za chwilę że skoro kogoś to spotkało to może też i mnie. :(

reklama
Ja też tak mam - w poprzedniej ciąży po prostu szłam na przód, nie rozmyślałam nad każdym objawem, nie doszukiwałam się niczego. Tylko chwilę przed wizytą czułam lekki stres i to wszystko. A na tamtym forum też były poronienia... A teraz mam zupełnie odwrotnie. Nie wiem z czego wynika..

Do góry