4 lataDokładnie tak [emoji4] a ile ma lat Twoja Lila? [emoji4]
reklama
Cześć GosiuJa w sumie zamiast tyć w ciąży to chódne czy to normalne ? Mam nie chęć do jedzenia ale słodycze mogła bym jeść cały dzień
Tak, to normalne na początku. Ja jestem aktualnie w 10tyg i 5 dniu ciąży i przytyłam od początku 1kg
Też mam niechęć do jedzenia... ale staram się jeść dla dobra Dzidzi Nie mam mdłości tylko powiedziałabym wstręt do jedzenia- zwłaszcza mięsa
U mnie lepiej wchodzą wszelkiego rodzaju zupy, smothie. Ogólnie wszystko w płynnej wersji xd
W którym jesteś tygodniu?
Margerita91
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczyny
Jestem w kompletnym szoku co jeszcze jest w stanie mi się przyśnić. Zacznę chyba spisywać te sny bo nadają się na niejeden scenariusz do filmu
@naomi89 @MtV dziękuję za doinformowanie odnośnie pielęgnacji brzuszka, zapoznam się bliżej z tematem tych szkodliwych substancji w kremach. Ja jestem trochę taką nietypowa - nie przepadam za balsamowaniem ciała Mam w domu mustelle tylko na razie nie odczuwam potrzeby smarowania (jak mnie rozstępy dopadną to pewnie będę żałować że za późno poczułam potrzebę )
Miłego dnia
Jestem w kompletnym szoku co jeszcze jest w stanie mi się przyśnić. Zacznę chyba spisywać te sny bo nadają się na niejeden scenariusz do filmu
@naomi89 @MtV dziękuję za doinformowanie odnośnie pielęgnacji brzuszka, zapoznam się bliżej z tematem tych szkodliwych substancji w kremach. Ja jestem trochę taką nietypowa - nie przepadam za balsamowaniem ciała Mam w domu mustelle tylko na razie nie odczuwam potrzeby smarowania (jak mnie rozstępy dopadną to pewnie będę żałować że za późno poczułam potrzebę )
Miłego dnia
10 tydzień równo dzisaj , też bardzo mam wstręt do mięsa , warzywa mogła bym ciągle jeść i wszystko co apetycznie wygląda , mam mdłości ale raz wymiotuje raz nie.Cześć Gosiu
Tak, to normalne na początku. Ja jestem aktualnie w 10tyg i 5 dniu ciąży i przytyłam od początku 1kg
Też mam niechęć do jedzenia... ale staram się jeść dla dobra Dzidzi Nie mam mdłości tylko powiedziałabym wstręt do jedzenia- zwłaszcza mięsa
U mnie lepiej wchodzą wszelkiego rodzaju zupy, smothie. Ogólnie wszystko w płynnej wersji xd
W którym jesteś tygodniu?
kat_sa90
Początkująca w BB
Korzystając z rady dziś zrobiłam sobie na śniadanko owsiankę z dodatkiem suszonych śliwek owsiankę lubię, suszone śliwki już mniej ale dodałam trochę suszonej moreli, mrożonych malin i masła orzechowego i stwierdzam że mi smakuje bo śliwki już nie są tak wyczuwalne może trochę ruszy moje jelita do pracyMi pomaga owsianka z suszonymi śliwkami na śniadanie. Nie jest wybitnie pyszna ale wyraźnie czuję, że jelitka lepiej pracują.
Ellie2021
Rozstępy to sprawa genetyczna, więc kremowanie to tylko takie psychiczne uspokojenie, jak się ma tendencje to i tak się pojawia niestety no na suchość skóry krem może pomócDzień dobry dziewczyny
Miłego dnia
Ellie2021
Dzień dobry tak wgl wszystkim Witam też nowe osóbki, bo chyba się pojawiły nowe nicki ja dzisiaj jadę zawieźć badanie moczu na posiew. Już myślałam, że u mnie idzie ku lepszemu aż wczoraj kilo 23 kolacja wylądowała w WC... No cóż, ale na szczęście potem w miarę szybko zasnęłam, tylko w nocy pobudki. I zawsze jak jadę zawieźć badanie moczu to mi się tak strasznie chce w nocy siku, no oszaleje. Normalnie to się tak nie budzę z myślą o sikaniu To już chyba psychika Miłego dnia !
reklama
Ja mam dziś o 17:40. Ale pewnie będzie później jak zawsze ... Nie mogę się doczekać.. Trochę się stresuję.. 8+5 dzisDzień dobry ,
Ale nas dużo wow !
Mamy dziś jakies wizyty ?
Milego dnia