reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

12 stycznia byłam na wizycie u gin, 12 lutego mam prenatalne. Myślicie, że w między czasie mam się jeszcze umówić na wizytę kontrolną? Jak często Wy chodzicie? :)

reklama
12 stycznia byłam na wizycie u gin, 12 lutego mam prenatalne. Myślicie, że w między czasie mam się jeszcze umówić na wizytę kontrolną? Jak często Wy chodzicie? :)
Moja ginekolog zaleciła mi zapisać się na prenatalne 3 tygodnie od ostatniej wizyty, a za kolejne trzy na zwykłą wizytę :)
Prenatalnych ona nie robi, więc u niej przerwę w wizytach będę miała 6 tygodniową.
No ale podsumowując wizyty akurat teraz wypadna co 3 tygodnie.

Ja byłam na wizycie 9.01 A następna wizyta prenatalne 8.02. Niewiem jak wytrzymam te 3 tygodnie jeszcze najchętniej to bym chodziła sprawdzać co u maleństwa co drugi dzień. Korci by pójść jeszcze w między czasie. Ale lekarz raczej wie co robi skoro tak ustawia terminy wizyty. [emoji16]

Mój też wychodzi. Wzięłam leki i idę w kimono póki dziecko śpi. Bo nie wiadomo o której Łaskawca wstanie, 6 może 8?😂
Ale nas tu dużo na sierpień😁
Ja wizyty miałam co ok.4 tyg. Na końcu częściej plus ktg. Chyba że coś się działo to wtedy do mojej do szpitala miałam jeździć.

Hej,

u mnie niedługo 12tc i jeszcze brzuszka nie widać, rano nadal płaski ale xa to wieczorem mam taki wzdęty że masakra 😊
Ja również używam od początku ciąży Palmers i akurat lubię ten zapach.
Co do pracy to będę pracować do końca, mam wysoką funkcję ale na szczęście w większości pracuję zdalnie.
Czekam za otwarciem grupy zamkniętej.
Życzę wszystkim miłego dnia ❤️

reklama
Ja w sumie nie mam żadnych zachcianek i częściej nie mam ochoty na żadne posiłki, czuję głód i wiem że muszę zjeść, ale jem obojętnie co byle nie czuć głodu. I o ile to że nie mam zachcianek mnie cieszy to chciałabym wiedzieć co chce zjeść po prostu 😂
Mi od kilku dni włączyły się ogorki kiszone nie ma posiłku bez ogórka 🙂 i rano musi być awokado i pomidor ale zawsze kochałam to połączenie a to zdrowe tłuszcze więc wcinam 🙂

Do góry