4 lataDokładnie tak [emoji4] a ile ma lat Twoja Lila? [emoji4]
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
4 lataDokładnie tak [emoji4] a ile ma lat Twoja Lila? [emoji4]
Cześć GosiuJa w sumie zamiast tyć w ciąży to chódne czy to normalne ? Mam nie chęć do jedzenia ale słodycze mogła bym jeść cały dzień
10 tydzień równo dzisaj , też bardzo mam wstręt do mięsa , warzywa mogła bym ciągle jeść i wszystko co apetycznie wygląda , mam mdłości ale raz wymiotuje raz nie.Cześć Gosiu![]()
Tak, to normalne na początku. Ja jestem aktualnie w 10tyg i 5 dniu ciąży i przytyłam od początku 1kg![]()
Też mam niechęć do jedzenia... ale staram się jeść dla dobra DzidziNie mam mdłości tylko powiedziałabym wstręt do jedzenia- zwłaszcza mięsa
![]()
U mnie lepiej wchodzą wszelkiego rodzaju zupy, smothie. Ogólnie wszystko w płynnej wersji xd
W którym jesteś tygodniu?
Korzystając z rady dziś zrobiłam sobie na śniadanko owsiankę z dodatkiem suszonych śliwekMi pomaga owsianka z suszonymi śliwkami na śniadanie. Nie jest wybitnie pysznaale wyraźnie czuję, że jelitka lepiej pracują.
Rozstępy to sprawa genetyczna, więc kremowanie to tylko takie psychiczne uspokojenie, jak się ma tendencje to i tak się pojawia niestetyDzień dobry dziewczyny
Jestem w kompletnym szoku co jeszcze jest w stanie mi się przyśnić. Zacznę chyba spisywać te sny bo nadają się na niejeden scenariusz do filmu
@naomi89 @MtV dziękuję za doinformowanie odnośnie pielęgnacji brzuszka, zapoznam się bliżej z tematem tych szkodliwych substancji w kremach. Ja jestem trochę taką nietypowa - nie przepadam za balsamowaniem ciałaMam w domu mustelle tylko na razie nie odczuwam potrzeby smarowania (jak mnie rozstępy dopadną to pewnie będę żałować że za późno poczułam potrzebę
)
Miłego dnia![]()
Ja mam dziś o 17:40. Ale pewnie będzie później jak zawszeDzień dobry ,
Ale nas dużowow !
Mamy dziś jakies wizyty ?
Milego dnia