reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Ja niestety się żegnam, można mnie nie uwzględniać w zamkniętej grupie. 8tc, brak echa zarodka. Dostałam już tabletki więc pozostaje tylko czekać. Niech dzidziusie chowają się zdrowo i rosną duże różowiutkie, trzymajcie się dzielnie dziewczyny!

reklama
Ja dostałam taką teczkę, żeby mieć wszystko razem z kartą ciąży, z przegródkami opisanymi na badania, właśnie te ankiety depresji, i jakieś inne mini książeczki jak sie odżywiać w ciąży, plan porodu, wyprawka do szpitala itp. od mojego ginekologa.
Mi w poprzedniej ciąży sprawdził się najzwyklejszy skoroszyt z wbudowanymi koszulkami.
Pamietajcie, ze listę wyprawkową i tak trzeba wziąć ze szpitala, w którym będziecie rodzic.

bardzo mi przykro, dla Ciebie tez dużo siły, trzymaj się [emoji8][emoji3590]
Ja niestety się żegnam, można mnie nie uwzględniać w zamkniętej grupie. 8tc, brak echa zarodka. Dostałam już tabletki więc pozostaje tylko czekać. Niech dzidziusie chowają się zdrowo i rosną duże różowiutkie, trzymajcie się dzielnie dziewczyny!

Witam przyszłe mamusie, z wypowiedzi waszych wynika, ze większość z was odpoczywa w domu. Czy macie już zwolnienia lekarskie czy po prostu nie pracujecie lub pracujecie zdalnie? Ja ciagle w pracy i tak się zastanawiam czy przy epidemii powinnam się bać ?
Ja zdalnie, wiec dopóki nie będzie problemów to pracuje normalnie

Cześć dziewczyny 🙂 wczoraj zaczęłam 8 tydzień, byłam u gina i serduszko bije. Jestem bardzo podekscytowana bo to moja pierwsza ciąża. Pracuję w klasach 1-3 i ginekolog wystawił mi zwolnienie lekarskie. Mam z tego powodu lekkie wyrzuty sumienia plus nie za bardzo chciałam mówić dyrekcji bo to dopiero 2 miesiąc, no ale zdrowie dzidzi najważniejsze! :)
Hej. Ja do końca tygodnia praca zdalna a potem czas się przyznać i albo mi zapewnia pracę zdalna od poniedziałku albo tez idę na L4. Ja pracuję w urzędzie. Obsługuje też interesantów. W pokoju jednym jest nas 5 osób. Tez mam wyrzuty ale walczyłam o to dziecko ciężka walka 2 lata i uznalam że jest ważniejsze niż praca.
Za hejt podziękuję :)

Przykro mi 😭 Czy to była pierwsza wizyta?

reklama
Przykro mi.. Trzymaj się kochana 😘😘😘

Do góry