Cześć laski u mnie dni lecą jak szalone, nie mam nawet kiedy zajrzeć tutaj, ale przy kolejnym dziecku już tak jest
W piątek byłam u ginekologa i dzidziuś jest większy niż wg. wcześniejszych obliczeń [emoji85] miałam termin na 4-6 sierpnia a według piątkowego usg na tp wychodził na 31 lipca. Przez to musiałam przełożyć o tydzień szybciej badanie prenatalne, na szczęście wszystko sie udało dzidzia tak wierzgała, że aż sie martwię o jej temperament, mój Czaruś to taki spokojny chłopiec, że marzy mi sie drugie takie dziecko [emoji847] [emoji2957]
Powiem Wam, że już od jakiegoś czasu czuję ruchy dzidziusia, na początku myślałam, że to niemożliwe, ale jednak nie mam już wątpliwości. Bardzo wcześnie, ale podobno, jeśli jest jedna ciąża po drugiej to jest to możliwe
Powoli mijają mi te wszystkie dolegliwości pierwszego trymestru i wracam do żywych
Trochę doczytałam o jakiejś zamkniętej grupie. Jestem chętna. A to miałaby być grupa tutaj na forum czy na Facebooku?
Należę do takiej grupy lutowek 2019 i przenioslysmy sie z forum na fb i mamy tam wspaniały klimat. Do dziś się przyjaźnimy, wiemy o sobie więcej niż niejedno rodzeństwo [emoji2957]Właśnie wczoraj poznałam na żywo jedną z nich, która przyleciała na chwile do Polski bylo tak cudownie, jakbyśmy sie znały od zawsze, ale po prostu dawno nie widziały [emoji85]
Dużo zdrówka życzę dziewczyny
Zamkniete forum bedzie tutaj. A co do ruchow hmmm.... normalnie czuje sie okolo 20 tyg w kolejnych ciazach mozna szybciej ale 3-5 cm czlowieczek no nie ma szans nas smyrac tak zeby go czuc. No ale moze to jakis ewenement.... nie chce oczywiscie tutaj rozkrecac burzy zadnej ale to mozliwe jak jeden do miliarda.
Jej mam wyniki glukoza wyszlo mi aż 102 [emoji33]
Czy któraś miala tez podwyszone wyniki ?
Ja jak bylam w pl i zrobilam to tez mam podwyzszone. 104. Teraz za tydzien ide u siebie w Holandii.