reklama
Ja sobie postawiłam cel nie kupować nic ciążowego przynajmniej do prenatalnych i mysle, ze własnie taką poduchę C kupię od razu po nich, jesli wszystko bedzie ok. Tak to mam tylko czapeczki dla dziecka, które kupiłam na szczescie, gdzies po 7-8 miesiącach starań, tylko nie wiem nawet czy w sierpniu będą przydatneJa stwierdziłam że ten rogalik do spania będzie pierwszą rzeczą którą zakupie w ciąży i już się za nimi rozglądam potem się też fajnie przydaje przy maluszku
A co do książek to też czas się rozglądać, ktoś jeszcze coś poleci?
Margerita91
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, nieśmiało zgłaszam się na zamknięte forum
Od dwóch dni mam jakiś gorszy humor. Te hormony...
Jeśli chodzi o książki to ja posiadam z literatury ciążowej "ciężarówką przez 9 miesięcy" na razie wydaje się być całkiem znośna. A tak dla relaksu to czytam raczej lekka kobieca literaturę z humorem
Na L4 jestem od pierwszej wizyty, zle się czułam + stresująca praca+ zarażeni na Covid współpracownicy, jestem po poronieniu więc wolę chuchać.
Dziś u mnie 8+6 objawy znośne, rano na czczo najgorsze mdłości, ślinię się w nocy jak dziecko , na bezsenność nie narzekam wręcz przeciwnie...popołudniowa drzemka to jest to łapie mnie czasem wiercenie w brzuchu i jak sobie pochodzę lub zmienię pozycję to jest ok.
Zrobiłam w sobotę TSH kontrolnie i z 3 spadło do 0,5 w ciągu niecałego miesiąca no i już umówiłam sobie wizytę, także 15 wizytuje. Oby wszystko było dobrze..
Piękne zdjęcia macie maluchów dobrej nocy i samych przyjemnych snów
Jeśli chodzi o książki to ja posiadam z literatury ciążowej "ciężarówką przez 9 miesięcy" na razie wydaje się być całkiem znośna. A tak dla relaksu to czytam raczej lekka kobieca literaturę z humorem
Na L4 jestem od pierwszej wizyty, zle się czułam + stresująca praca+ zarażeni na Covid współpracownicy, jestem po poronieniu więc wolę chuchać.
Dziś u mnie 8+6 objawy znośne, rano na czczo najgorsze mdłości, ślinię się w nocy jak dziecko , na bezsenność nie narzekam wręcz przeciwnie...popołudniowa drzemka to jest to łapie mnie czasem wiercenie w brzuchu i jak sobie pochodzę lub zmienię pozycję to jest ok.
Zrobiłam w sobotę TSH kontrolnie i z 3 spadło do 0,5 w ciągu niecałego miesiąca no i już umówiłam sobie wizytę, także 15 wizytuje. Oby wszystko było dobrze..
Lilika26
Początkująca w BB
Poproszę na zamkniętaBędę starała się wciągnąć wszystkie na listę.
Listę tu wstawie . I jeśli któraś pomine ZA CO OD RAZU PRZEPRASZAM to wtedy dacie znać. Dopiszemy. Kurcze. Już musi być dobrze z bobaskami.
Co do płci wiedziałam od 13 tc. Teraz będzie wiadomo później z różnych przyczyn.
Detektor mam ale jeszcze tętna nie wylapalam, dziś 11+6, tak więc albo moje fałdy tłuszczu nie pozwalają, albo za wcześnie, albo chińskie g... z eBaya nie działa
MaWi
Fanka BB :)
Mi koleżanka pożyczyła "Ciężarówką...", ale jeszcze się za nią nie zabrałam. Przyznam szczerze, że śledząc cały dzień forum i przeglądając internet mam już trochę dość tematów ciążowych... wieczorem próbuje się odciąć i poczytać coś innego dla relaksuCześć dziewczyny, nieśmiało zgłaszam się na zamknięte forum
Ja również poproszę o dodanie mnie do grupy zamkniętej [emoji4]
Dziewczyny, czytam, że tyle z Was ma problem z jedzeniem, a ja non stop jestem głodna [emoji87] to dopiero 7+5, co będzie dalej... Nigdy wcześniej tak nie miałam, chyba waga będzie moim wrogiem.
Czy któraś ma podobnie?[emoji16]
Dziewczyny, czytam, że tyle z Was ma problem z jedzeniem, a ja non stop jestem głodna [emoji87] to dopiero 7+5, co będzie dalej... Nigdy wcześniej tak nie miałam, chyba waga będzie moim wrogiem.
reklama
Też dużo jem i wszystko, bo tylko gdy jem nie odczuwam posmaku w ustach. A że nie odrzuca mnie od niczego to jem... mam podobnie 8+1Ja również poproszę o dodanie mnie do grupy zamkniętej [emoji4]